Troye Sivan a făcut echipă cu Jay Som pentru piesa emoționantă Trouble
2022-02-19 09:23:00

Troye Sivan și-a unit forțele cu Jay Som pentru single-ul impresionant, intitulat „Trouble”. Piesa va fi inclusă pe coloana sonoră a filmului „Three Months”, în care joacă și Troye.

Track-ul debuteză cu o linie melodică îmbietoare, care pune bazele unei piese pop sentimentale, ce se mulează ca o mănușă pe subiectul filmului, care urmărește povestea unui adolescent ce se apropie de vârsta majoratului.
Versurile cântecului au fost scrise de Troye și Jay Som, împreună cu Brett McLaughlin și Kaelyn Behr, iar de producție s-a ocupat Stylaz Fuego.
Troye Sivan a anunțat recent pe rețelele sale de socializare că va apărea în filmul „Three Months”, unde va juca rolui lui Caleb Kahn, un adolescent din Florida, care trebuie să se testeze de HIV, după ce a aflat că una dintre persoanele cu care întreținuse relații a fost depistată pozitiv. Filmul urmărește povestea personajului interpretat de Troye, pe parcursul celor trei luni în care trebuie să aștepte rezultatele. „Three Months” a fost produs de echipele care s-au aflat în spatele filmelor de succes „Juno” și „Up In The Air”, și a fost regizat de Jared Frieder. Pelicula va fi disponibilă pe Paramount+, începând cu data de 23 februarie 2022.

Albumul lui Troye Sivan, „Bloom”, din 2018, a fost desemnat de către presa de specialitate ca fiind unul dintre cele mai bune proiecte muzicale din anul 2018. EP-ul din 2020, “In A Dream”, a fost plasat de către USA Today în top 10 cele mai bune proiecte din luna august. Acesta a conținut hit-urile „Easy” si „Take Yourself Home”.
Pe lângă cele 10 miliarde de stream-uri la nivel mondial, Troye Sivan a câștigat și numeroase premii, Billboard Music Awards, MTV Europe Music sau GLAAD Media. Piesa „Revelation”, împreună cu Jónsi, realizată pentru filmul Boy Erased, a fost nominalizată pentru Best Original Song la Golden Globes. Melina Mae Duterte, cunoscută sub numele de scenă Jay Som, este o cântăreață, compozitoare, producătoare și instrumentistă din America, recunoscută pentru piesele sale, care pot fi încadrate în genul bedroom-pop. Albmul său de debut, „Everybody Works” a fost lansat în martie 2017, și a fost urmat de „Turn Into”, o colecție de piese care a reușit să capteze atenția publicului.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *