Troye Sivan a lansat albumul "Something To Give Each Other"
2023-10-13 19:14:48

Troye Sivan a lansat albumul “Something To Give Each Other”, o sărbătoare a sexului, dansului, comunității, dragostei și prieteniei. Ieșind din necazurile din ultimii câțiva ani, Sivan s-a trezit recablat cu bucuria conexiunii umane și a muzicii de dans, așa cum se arată în melodiile pe care le-a împărtășit înainte de lansarea albumului – „Rush”, care a strâns peste 215 milioane la nivel global și single-ul următor „Got Me Started”, care recent a eclipsat „Rush” și a atins acum peste 30 de milioane de streamuri.

Sivan a scris melodiile pentru “Something To Give Each Other” cu Oscar Görres (Taylor Swift, Katy Perry, Sam Smith), Ian Kirkpatrick (Dua Lipa, Britney Spears), AG Cook (Charli XCX, Beyoncé), Styalz Fuego (Khalid, Imagine Dragons). ) și Leland (Selena Gomez) și a lucrat alături de directorul de creație Gordon von Steiner (Hermès Ski, Versace Man FW22, Dior Rouge, Louis Vuitton Cruise, Miu Miu) la paleta vizuală. Astăzi, Sivan a distribuit videoclipul oficial pentru „One Of Your Girls”, care îl prezintă pe actorul/muzicianul Ross Lynch. Sivan a filmat videoclipul cu regizorul Von Steiner, directorul de fotografie Stuart Winecoff (JAY Z, FKA twigs, Miu Miu) și coregraful Sergio Reis („Black Swan” de la BTS) – echipa din spatele videoclipurilor oficiale pentru „Rush” și „Got Me Started”.

Peste 22 milioane de stream-uri și 10 milioane de albume vândute în întreaga lume sunt repere pe care doar câțiva artiști le pot revendica. A face asta până la 28 de ani este cu totul altceva. Adaugă o gamă largă de roluri remarcabile în filme de la Hollywood, colaborări de modă, apariții pe podium și o audiență socială combinată de peste 30 de milioane, iar lista se reduce într-adevăr la o singură persoană – Troye Sivan.

Track Listing – Something To Give Each Other

  1. Rush
  2. What’s The Time Where You Are?
  3. One Of Your Girls
  4. In My Room (ft. Guitarricadelafuente)
  5. Still Got It
  6. Can’t Go Back Baby
  7. Got Me Started
  8. Silly
  9. Honey
  10. How To Stay With You

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *