Troye Sivan a lansat single-ul "Got Me Started"
2023-09-24 19:28:15

Troye Sivan a lansat single-ul “Got Me Started”. În urma hitului său – „Rush” – care a strâns peste 180 de milioane de stream-uri până în prezent – Troye Sivan lansează „Got Me Started”, al doilea single de pe viitorul său album, Something To Give Each Other.

Troye Sivan explică: „Când am scris această melodie, am insistat asupra folosirii „Shooting Stars” – am continuat să o fredonez în studio. Este un eșantion uriaș și a fost o întrebare mare; și știam că nu l-au aprobat niciodată în trecut. Așa că sunt plin de hotărâre cu privire la oportunitatea de a încerca piesa aceea, deoarece această melodie este iconică pentru mine. Și apoi îl avem pe Ian Kirkpatrick în producție, care este un geniu. Îmi place munca lui – a avut acest plan de a înregistra vocea la o viteză mai mică și apoi de a o accelera și, în cele din urmă, asta este ceea ce auziți în refren. Mi-a plăcut imediat felul în care suna.”

Sivan dansează pe străzile și cluburile din Bangkok, Thailanda, în videoclipul uimitor. A filmat „Got Me Started” cu echipa sa din videoclipul „Rush” – regizorul Gordon von Steiner (Hermès Ski, Versace Man FW22, Dior Rouge, Louis Vuitton Cruise, Miu Miu), directorul de fotografiat Stuart Winecoff (JAY Z, FKA twigs, Miu Miu) și coregraful Sergio Reis („Black Swan” de la BTS).
Pregătit pentru lansarea pe 13 octombrie de către Capitol Records, Something To Give Each Other este disponibil pentru precomandă. Fanii care precomandă ediția digitală vor primi instantaneu „Got Me Started” și „Rush”.

Peste 22 de miliarde de streamuri și 10 milioane de albume vândute în întreaga lume sunt repere pe care doar câțiva artiști le pot revendica. A face asta până la 28 de ani este cu totul altceva. Adaugă o gamă largă de roluri remarcabile în filme de la Hollywood, colaborări de înaltă modă, apariții pe podium și o audiență socială de peste 30 de milioane, iar lista se reduce într-adevăr la o singură persoană – Troye Sivan.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *