Troye Sivan a lansat single-ul Rush și anunță noul album
2023-07-15 16:57:20

Troye Sivan a lansat single-ul “Rush” și anunță noul album. Pe 13 octombrie, Capitol Records va lansa cel de-al treilea album al lui Troye Sivan, Something To Give Each Other – o celebrare a sexului, dansului, comunității, dragostei și prieteniei. Astăzi, superstarul global a distribuit primul single al albumului, „Rush”.

„’Rush’ este senzația de a săruta un străin transpirat pe un ring de dans, o întâlnire de două ore care s-a transformat într-un weekend, o pasiune, o iarnă, o vară”, explică Troye Sivan. „Petrecere după petrecere, după petrecere, după petrecere. Toate experiențele mele dintr-un capitol în care mă simt încrezător, liber și eliberat. Independent, dar cumva, cel mai conectat la muzica și comunitatea din jurul meu.”

Videoclipul oficial pentru „Rush” evocă îndrăzneala unor grupuri mari de oameni care simt bucuria vieții și sexului. Videoclipul a fost regizat de Gordon von Steiner (Hermès Ski, Versace Man FW22, Dior Rouge, Louis Vuitton Cruise, Miu Miu), directorul de creație al lui Sivan, care a lucrat cu el la uimitoarea paletă vizuală pentru Something To Give Each Other, iar Sergio Reis („Black Swan” de la BTS) a fost coregraf.

Troye a scris melodiile noului album, alături de Oscar Görres (Taylor Swift, Katy Perry, Sam Smith), Ian Kirkpatrick (Dua Lipa, Britney Spears), Leland (Selena Gomez, Ava Max) și Styalz Fuego (Khalid, Imagine Dragons).

Peste 22 miliarde de stream-uri și 10 milioane de albume vândute în întreaga lume sunt repere pe care doar câțiva artiști le pot revendica. A face asta până la 27 de ani este cu totul altceva. Adaugă o gamă largă de roluri remarcabile în filme de la Hollywood, colaborări cu casele de modă, apariții pe podium și o audiență socială combinată de peste 20 de milioane, iar lista se reduce într-adevăr la o singură persoană – Troye Sivan.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *