Trupa 6Teen a lansat videoclipul piesei "Te-aș lua în America" la FestiKids! "Sunt cei mai ordonați artiști", spune Mellina
2021-09-27 15:38:00

6Teen este o trupă pop fresh de cinci adolescenți din România compusă din Alexia, Miru, Ana, Bogdan și Emil. Împreună tocmai au lansat un nou videoclip la melodia “Te-aș lua în America”, după ce au avut succes cu primele lor piese. Lansarea a fost una specială în cadrul FestiKids de la FamilyFest Island.

Multe trupe de adolescenți s-au lansat în ultimii ani, însă 6Teen a rămas în atenția fanilor datorită faptului că sunt fresh. 6Teen este unul dintre grupurile de succes de la noi care au trecut cu bine peste pandemie și acum au revenit în atenția fanilor. Trupa e o co-producție Sprint Music & Tralala Voice School fiind întemeiată de Marius Chină împreună cu Mădălina Dumitru (Mellina). După succesul primelor piese “1Plus1” și “Gura ta”, 6Teen a lansat o nouă melodie “Te-aș lua în America”, la care au filmat și un videoclip. Pentru noua piesă muzică a fost făcută de Mellina, Sandu Nicolae, Radu Alexandrescu iar la text au colaborat aceiași dar și Larisa Scutitu. De producție s-au ocupat Bogdan Ioan, Sandu Nicolae, Radu Alexandrescu.

“Videoclipul a fost regizat de Claudiu Stan și e un clip foarte fresh, pozitiv. Copii sunt foarte disciplinați, mi-a fost mai greu cu Războinicii decât cu ei. Ce le spui să facă ei îndeplinesc. Sunt foarte bine crescuți, totul a mers strună la filmări. Acum sunt 5 în trupă pentru că am renunțat la un băiat”, a povestit Mellina.

Și tot ea a povestit cum s-a născut trupa: “Marius Chină știa că am scoală de muzică, că lucrez cu copii și că produc muzică, așa că am zis să facem o altfel de trupă de adolescenți, mai curată. Eu am găsit copii, am început să le fac piesă, să aibă repetiții, să mă ocup de ei și împreună cu echipa de la Sprint Music am făcut treabă bună. Eu cu resursele mele, Marius cu ale lui și uite așa ne-am coompletat. Cei cinci au vârste cuprinse între 13 și 19 ani și se numesc Alexia, Miruna, Ana, Bogdan și Emil”, a mai spus Mellina.

Lansarea noii piese a avut loc în cadrul FestiKids de la FamilyFest Island de pe insula de pe lacul Fundeni unde tinerii au putut să-i vadă live ca și pe dinozaurii de la T-Rex Park. Tinerii sunt foarte talentați și plini de energie și vor să aducă un nou vibe în industria muzicală de la noi. Foarte implicați, fiecare cu stilul lui propriu, cântăreți, actori, dansatori… 6Teen vor să între în sufletele tuturor cu piesele lansate.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *