Trupa Compact, detinatoarea de drept a acestui nume, sărbătoreşte 1 Decembrie în Canada
2018-11-22 20:07:01

Paul Ciuci şi trupa Compact vor celebra Ziua Naţională a României alături de românii de peste hotare. Pe lângă cele două zile care îi vor prinde în Canada, Compact va susţine o serie de concerte şi în ţară.

În plus, formatia Compact ţine să precizeze că Paul Ciuci este și a rămas deținătorul mărcii COMPACT.

“Paul Ciuci și formația COMPACT nu au pierdut nimic, cum nici cei care se laudă cu acest lucru nu au câștigat nimic, cel puțin în ceea ce privește COMPACT. Este de datoria noastră să vă lămurim.
Acest lucru înseamnă că nu este o decizie definitivă și că decizia aceasta va fi luată după apelul de la Curtea de Apel și, cel mai probabil, de cel de la instanța supremă, Înalta Curte de Casație și Justiție.
Mai mult, OSIM este o instituție guvernamentală care este singura în măsură să emită o decizie în ceea ce privește deținerea unei mărci, deci singura care poate acorda acest drept și nu să dispună retragerea unui drept acordat în urmă cu 8 ani, conform legilor țării și a documentației depuse pentru obținerea lui”, declară Compact.

Până când lucrurile se vor liniști, Paul Ciuci, Cătălin Tuță-Popescu, Ionuț “John” Micu și Lucian “Lucas” Iluț, adică trupa COMPACT, transmit publicului şi fanilor gânduri bune şi iubire.
Şi, în acelaşi timp, anunţă că pregătesc multe surprize: un nou single ce va beneficia şi de un videoclip, un nou concept de show ce va putea fi urmărit în prima parte a anului următor, dar si noul album COMPACT.

1 decembrie – Montreal, Oscar Peterson Concert Hall.
2 decembrie – Toronto, The Isabel Bader Center.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *