Trupa Cuibul revine în atenția publicului cu piesa „Kippah"
2023-10-13 20:27:16

Trupa Cuibul a revenit la rock ‘n’ roll în plină forță!. Acest lucru i-a inspirat să creeze piesa Kippah (acoperire de cap purtată de bărbații evrei).

Muzică aparține lui Igor Dînga, care a scris și textul alături de Lidia Scarlat, iar pentru mix & maser au lucrat alături de Serghei Teacă.
Piesa Kippah este un simbol și o reprezentare a pierderilor și speranțelor eterne. În timp ce pierdem ceva, suntem în căutarea a ceva nou și în acest timp se întâmplă evenimente.

Videoclipul piesei arată povestea unui înger cu kippah, care găsește pe pământ ceea ce oamenii visează să găsească în ceruri.

Videoclipul piesei a fost filmat în Republica Moldova. Regia și scenariul sunt semnate de Serghei Sîrbu, directorul de imagine este Evghenyi Dedkov.
După un turneu european de primăvară alături de formația Zdob şi Zdub, care a inclus concerte în 7 orașe din România, precum și la Londra și Bruxelles, membrii trupei Cuibul continuă să lucreze în studio la noul lor album și se pregătesc să-l lanseze în februarie 2024. Pe album va apărea și single-ul “Doina Rock’n’Roll”, lansat în colaborare cu Zdob şi Zdub.

Componența trupei: Igori Dînga — chitară, voce; Andrei Boico — chitară bas; Ghenadie Barbu — tobe; Serghei Vatavu — chitară.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *