Trupa Golan lansează piesa „Sometimes" și o dată cu aceasta, EP-ul "III"
2024-03-20 20:26:39

Golan, unul dintre cele mai vibrante și inovatoare proiecte românești, lansează cel de-al doilea EP – „III”, alături de focus track-ul „Sometimes” și încă două piese noi.
Prin intermediul muzicii lor electrizante, trupa Golan reușește să captiveze publicul într-un mod unic, prin combinația îndrăzneață de sunete și versuri cu mesaj, astfel noul material reprezintă o continuare firească a călătoriei lor artistice.

„III” prezintă o colecție de patru piese electro, în stilul consacrat Golan, și reprezintă o explorare a diversității sonore și muzicale. Așa cum au obișnuit publicul, toate piesele regăsite pe EP sunt compuse și produse de membrii trupei, Mihai Ristea și Alexandru Burcea.

Tracklist „III”:

  1. Ride On
  2. Sometimes
  3. Run, Run
  4. Renegade

EP-ul „III” vine în continuarea celorlalte materiale muzicale lansate de trupă, respectiv EP-ul „II” în Ianuarie 2023 și a celor doua albume de studio, „I” și „Intro”.
Golan este una dintre cele mai inovative trupe din România, care în timp și-a creat un stil electro unic. Trupa are numeroase live-perfoemance-uri anuale, iar de-a lungul timpului a participat alături de Parov Stelar în cadrul turneului lor european și la festivaluri cunoscute la nivel internațional cum ar fi Sziget Festival, Frequency Festival, Europa Vox, Releaste Atena, Electric Castle, Untold, Saga, Eurosonic și multe altele.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *