Trupa Stema și Paulina lansează piesa Avere
2022-07-04 18:56:44

„Fetița de milioane” a momentului, Paulina, și trupa indie-alternative, Stema, lansează piesa „Avere”, un tribut al persoanelor care muncesc o viață pentru cei dragi, pentru a putea duce un trai lipsit de griji.
Melodia „Avere” include ritmurile consacrate ale Paulinei și accentele bine cunoscute ale trupei Stema, cu care fanii lor sunt deja familiarizați și pe care le iubesc.
„Avere” este scrisă de Silviu Sanda, membru al trupei Stema, și de Paulina, care, de altfel, își compune singură materialele muzicale, iar producția este realizată tot de Silviu Sanda.
Piesa a fost lansată în cadrul concertului susținut de trupa Stema pe 30 iunie, în Club Quantic, unde Paulina a fost invitatul special al serii, iar publicul a putut asculta în avanpremieră noua colaborare.

Paulina cântă la pian, chitară, vioară și voce, dar se ocupă și cu partea de producție și compoziție. În plus, Paulina lucrează la un volum de poezie. Cea mai cunoscută melodie din repertoriul Paulinei este „Fetița ta de milioane”, pe care a scris-o înainte de a hotărî să se mute la București din Brașov, iar conceptul piesei este inspirat din filmul “Million Dollar Baby”.
Trupa Stema este trupa din Romania care a dezvoltat stilul Surf împletit cu muzica lăutăreasca veche, rezultatul fiind o combinație noua în care sonoritățile din filmele spaghetti western se împletesc cu întâmplări și personaje din mahalalele Bucureștiului. Trupa Stema este formată din 4 băieţi şi instrumentele lor: Silviu Sanda (ex – Timpuri Noi) – voce, bass, chitară; Sorin – clape, chitară, bass; Angus – chitară şi Bogdan Valentin – tobe.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *