Trupa VUNK lansează piesă „O lumină aprinsă”
2023-11-15 19:01:56

Pentru publicul iubitor de muzică, trupa VUNK lansează noul single – „O lumină aprinsă”, care spune o poveste despre ce s-a întâmplat undeva, la etajul doi, la capăt de scări, despre întunericul care se manifestă când nu iubești.

“Oricât de întunecat este în afara noastră și, uneori, chiar și în gândurile noastre, numai și din puțină lumină sau chiar și în gândurile noastre, sau chiar o scânteie de speranță se aprinde un cântec. Că așa este muzica și așa este iubirea, când arde puternic într-un suflet face lumină și în preajma lui. Lumina aia rară care nu face umbre. Poate o să aprindă multe lumini și în tine.”, a declarat Cornel Ilie.

Piesă reprezintă o incursiune în universul sonor distinct al trupei, îmbinând versurile profunde cu armonii captivante. „O lumină aprinsă” este rezultatul colaborării creative a lui Cornel Ilie și Gabriel Maga, care au făcut întreaga piesă. Cu o combinație inconfundabilă de versuri inspirate și note melodice, VUNK aduce o nouă experiență auditivă pentru ascultători.

De 29 ani pe scena muzicală din România, VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc. Primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum “Pleacă”, “Vreau o țară ca afară” (hit popular, devenit slogan național), “Așa și” sau “Numai la doi” au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – “Jur să spun adevărul”. Folosind tehnologia, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie și încredere.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *