Trupa VUNK lansează piesa Ochi de blugi
2023-08-24 21:07:33

VUNK, una dintre cele mai iubite trupe din România, revine cu cel mai nou single – “Ochi de Blugi”, care prezintă amestecul lor caracteristic de linii melodice molipsitoare și ritmuri dinamice și promite să cucerească audiențele din întreaga țară.

Piesa este scrisă de Cornel Ilie, iar pentru linia melodică a lucrat alături de Gabriel Maga. „Ochi de blugi” vorbește despre o pereche de ochi albaștri ca denimul, în care poți vedea linia orizontului și trăirile persoanei respective. Cunoscuți pentru abilitatea lor de a crea muzică care conectează la nivel emoțional și muzical cu fanii, VUNK livrează din nou o piesă care cu siguranță va deveni un hit.

„Probabil că cel mai puternic, convingător și mai direct mijloc de comunicare este privirea. În ochii celuilalt putem vedea tot ce nu spune, dacă ne pasa atât de mult încât sa căutam acolo ceva ce cuvintele nu știu să explice. „Ochi de blugi” este un cântec despre așteptare și căutarea unui răspuns în ochii celei care uneori întârzie sa-ți întâlnească privirea. Video clipul este realizat cu aceeași echipa inovatoare în materie de efecte speciale cu care am lucrat și la “Felicitări, ai reușit” și “Start/Stop”.” – declară Cornel Ilie despre cel mai nou single VUNK.

De 28 ani pe scena muzicală din România, VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc. Primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum “Pleacă” (Hit Gold), “Vreau o țară ca afară” (hit popular, devenit slogan național), “Așa și” sau “Numai la doi” au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – “Jur să spun adevărul”. Folosind tehnologia, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie și încredere.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *