Tutu, VESTEA pe care toti fanii o ASTEPTAU! Ce a ANUNTAT cunoscutul artist
2016-01-02 15:50:06

Vesti bune pentru toti fanii lui Tutu. Castigatorul primului sezon „Romanii au talent” de la PRO TV a anuntat lansarea primului sau album solo.

Anuntul a fost facut pe 1 Ianuarie pe contul oficial de Facebook al artistului: „An nou! Album nou! “SIATAT”, este mesajul lui Tutu insotit de coperta albumului.

In aceasta perioada, Tutu se afla in studioul de intregistrari de la Focsani acolo unde inregistreaza ultimele detalii pentru mult asteptatul material programat pentru 2016. Materialul se numeste „Si atat” si se anunta a fi unul exploziv. Pentru acest material Tutu a lucrat singur, atat pe partea de productie, cat si pe partea de versuri. Cool!

“Daca tot e an nou am zis sa fiu si eu nou anul asta si sa arat pentru ce m-am pregatit in ultimii 4 ani!!! In ultima perioada am tot scos piese doar sa ma mentin. Abia astept sa impartasesc cu voi piesele de pe albumul meu. #SIATAT”, ne-a declarat TUTU.

Pana cand artistul indragit va lansa oficial albumul “#SIATAT”, acesta le ofera fanilor un intro al acestui proiect cu care cu siguranta ii va surprinde.

https://www.youtube.com/watch?v=rZbOdt0DAGQ

Printre piesele lansate de Tutu anul trecut se numara “Mai tare”, “Lasa”, „Poate”, „30 octombrie” (piesa dedicata victimelor din clubul #Colectiv) sau prima lui piesa in limba spaniola, “Mi Hermosa”, alaturi de Dean. Pentru a fi la curent cu activitatea artistului te invitam sa-l urmaresti pe pagina de “Facebook/AdrianTutuRomania”.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *