Twocolors a lansat single-ul Heavy Metal Love
2022-07-10 19:43:19

După ce și-au lansat recent EP-ul cu patru piese „TC/TC Edition 001″ – un omagiu adus rădăcinilor berlineze – și au explorat părțile mai întunecate și mai grele ale ADN-ului, Twocolors a lansat single-ul “Heavy Metal Love”. Cu vibrații mai ușoare și energie revigorantă, acest banger incomparabil prezintă abilitățile impresionante de producție ale duo-ului, surprinzând în același timp ascultătorii cu influențe neauzite.

Alimentat de ritmuri impresionante și voci angelice, „Heavy Metal Love” are în vedere atât pasionații de dance, cât și fanii pop, combinația de ritmuri contagioase și subtonuri euforice este pregătită să impresioneze.

Single-ul urmează colaborarea lor de succes „Break Up” cu Pascal Letoublon. În 2019, twocolors au ridicat ștacheta cu lansarea a „Lovefool”, o reinterpretare irezistibilă a clasicului The Cardigans, care a generat peste 2,5 miliarde de stream-uri, ajungând pe locul 4 în Marea Britanie Shazam Discovery, pe locul 21 în Global Shazam Chart cu peste 2,5 miliarde de stream-uri. In plus, piesa a ajuns în „Top 20″ în peste 30 de țări, generând puțin aproape 1 milion de creații pe Tik Tok. Certificat oficial cu discul platină în Australia, Belgia, Canada, Republica Cehă, Finlanda, Germania, Irlanda, Italia, Portugalia, Slovacia, certificat cu aur în Argentina, Franța, Grecia, Țările de Jos, Norvegia, Africa de Sud, Spania, Suedia, dublă platină în Austria și Brazilia, de trei ori platină în Polonia și India, de cinci ori platină în Elveția și de opt ori platină în Rusia, duo-ul a dat un exemplu pentru scena muzicii dance internaționale.

În plus, cei doi au lucrat la remixuri interesante pentru vedete globale, inclusiv The Black Eyed Peas & Shakira, Jessie J., Lost Frequencies, Rammstein, Topic, Emmitt Fenn, Banners și multe altele. Următoarele lor single-uri „Passion”, „Bloodstream” și „Feel It 2″ au adunat până acum peste 100 de milioane de stream-uri. twocolors a primit peste 652.000 de redări radio în 80 de țări doar în ultimii doi ani.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *