twocolors colaborează cu Pascal Letoublon pentru piesa Break Up
2022-04-28 20:59:00

twocolors colaborează cu Pascal Letoublon pentru piesa “Break Up”.
„’Break Up’ a fost o melodie la care am lucrat, într-un fel sau altul, de câțiva ani”, explică twocolors. „După câteva abordări diferite cu diferiți artiști, suntem în sfârșit gata să-l lansăm împreună cu prietenul nostru Pascal Letoublon. Piesa are toate elementele pe care le iubim într-o melodie, iar versurile surprind esența locului fragil dintre dragostea arzătoare și teama acută de separare și singurătate. Considerăm că este melodia perfectă pentru a întâmpina primăvara. Sperăm că vă place la fel de mult ca și nouă!”

Pascal Letoublon adaugă: „Întotdeauna am fost atent la ceea ce face twocolors, așa că, în sfârșit, să pot lucra cu ei la o melodie a fost super interesant! Sunt foarte fericit de cum a ieșit și, așa cum au spus ei, este „melodia perfectă pentru a întâmpina primăvara”!”
Noua piesă urmează după remix-ul pentru „Dry Bones” al vocalistului Gregory Porter, câștigător al unui Grammy. Înainte de asta, twocolors a lansat single-urile de succes „Feel It 2″, „Passion” și „Bloodstream”, acesta din urmă fiind remixat mai târziu de DJ-ul și producătorul belgian Lost Frequencies.

„Lovefool”, o reinterpretare exceptionala a piesei cu același nume de la The Cardigans, care a ajuns pe locul 4 în Marea Britanie Shazam Discovery, pe locul 21 în topul global Shazam, fiind în trending în „Top 20″ în peste 30 de țări, a pus duo-ul pe harta muzicii. Cu un total de peste 2 miliarde de stream-uri, twocolors a adunat peste 1,2 milioane de redări radio în 64 de țări de când s-a alăturat Universal Music Group în urmă cu 18 luni.
De când a apărut pe scenă cu single-ul de succes „Friendships” în 2017, Pascal Letoublon s-a bucurat de o ascensiune rapidă în scena deep house. Acesta a adunat peste 3 miliarde de stream-uri.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *