twocolors colaborează cu Roe Byrne pentru "Stereo"
2024-04-21 18:43:41

Twocolors colaborează cu Roe Byrne pentru “Stereo”. Piesa este o infuzie de talent și inovație, combinând melodiile electronice înălțătoare cu vocea captivantă a lui Roe Byrne, promițând că va prelua topurile dance din întreaga lume.
Această colaborare marchează o piatră de hotar semnificativă pentru ambele trupe, îmbinând abilitățile de producție renumite și stilul de semnătură ale lui Twocolors cu talentul brut și profunzimea emoțională a lui Roe, caracterizate prin melodiile sale de chitară emoționante, care au fost parte integrantă a călătoriei sale muzicale.

„Stereo este totul despre sentimentul unic de a întâlni și a conecta cu cineva care este pur și simplu magic. Este vorba despre acea șansă dintr-un milion de a găsi exact persoana potrivită pentru tine”, au declarat cei 2 artiști.

twocolors și-au consolidat poziția ca unii dintre cei mai interesanți nou-veniți pe scena muzicii electronice în ultimii ani, remixând piese pentru vedete globale precum Black Eyed Peas, Shakira, Jessie J și Lost Frequencies. În plus, numeroasele lor premii prestigioase, inclusiv certificări de aur și platină în mai multe țări, le subliniază statutul de vedete ale muzicii dance.
Roe Byrne, născut în Irlanda, și-a început cariera prolifică de compozitor la o vârstă foarte fragedă. Cu o voce plină de suflet și o povestire sinceră, Byrne a captat atenția apreciatului compozitor irlandez Dermot Kennedy, care l-a salutat drept „următorul lucru important din muzica irlandeză”. Cântatul emoționant la chitară al lui Byrne și lirismul captivant ridică „Stereo” la culmi artistice epice.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *