Twocolors face echipă cu Asdis pentru Gravity
2023-02-03 17:44:02

Twocolors face echipă cu Asdis pentru „Gravity”. Este o ofertă palpitantă în contrast cu lansările lor recente pentru EP-ul „TC/TC Edition 002″, care evidențiază părțile mai întunecate și mai grele ale ADN-ului lor de artist. Cu vibrații mai ușoare și energie revigorantă, acest banger incomparabil prezintă abilitățile impresionante de producție, surprinzând în același timp ascultătorii cu influențe neauzite în cele mai bune moduri. Având în vedere atât pasionații de dans, cât și fanii pop, combinația de ritmuri și subtonuri euforice luxuriante este pregătită să impresioneze.

Perechea este pregătită să înceapă noul an cu „Gravity” împreună cu Ásdís, care este cunoscută pentru talentul ei de a combina pop scandinav cu muzica dance. La nivel internațional este cunoscută pentru că a co-scris „Love Turns Lonely” al lui Sophie Simmons și mai ales în Germania a câștigat atenția prin colaborarea cu Glockenbach cu single-ul lor „Dirty Dancing”. Piesa a câștigat peste 21 de milioane de stream-uri doar pe Spotify și a ajuns pe locul 3 în topurile germane de difuzare.

twocolors a remixat melodii de la Black Eyed Peas & Shakira, Jessie J., Topic, Lost Frequencies, Rammstein, Emmitt Fenn, Banners și multe altele în ultimele luni. Debutul, „Lovefool”, o reluare contagioasă a clasicului The Cardigans, a generat peste 3,8 miliarde de steam-uri globale, a ajuns pe locul 4 în Marea Britanie Shazam Discovery, pe locul 21 în topurile globale , în „Top 20″ în peste 30 de țări și a generat doar 1 milion de creații Tik Tok. Următoarele lor single-uri „Passion” și „Bloodstream”, „Feel It 2″ și „Heavy Metal Love” au adunat peste 90 de milioane de stream-uri combinate doar pe Spotify.

Cu multe alte proiecte interesante planificate în următoarele luni, twocolors rămân un act obligatoriu care nu trebuie ratat.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *