twocolors lansează Disco Heart
2024-10-12 19:45:44

twocolors revin și sunt mai buni ca niciodată! Cu noul lor future-hit, „Disco Heart”, sunt pregătiți să urce din nou în topuri și să demonstreze încă o dată că fac parte dintre cei mai mari artiști ai scenei muzicii electronice. „Disco Heart” este rezultatul combinației perfecte dintre vocalizele hipnotice și o melodie cu un refren extrem de captivant, pe care, pur și simplu, nu îl poți scoate din minte.

Despre noua lor lansare, duo-ul a spus: „Disco Heart este un omagiu adus orașului nostru natal, Berlin – despre relația noastră de iubire-ură cu orașul în care ne-am născut și am crescut. Este vorba despre a căuta momente de extaz temporar pentru a scăpa de singurătate, doar pentru a te regăsi pierdut în libertatea pe care jungla de beton o oferă. Piesa începe cu versurile ‘Cutting like a chainsaw through my disco heart / Ever since I got here I’ve been married to the dark’ – o metaforă vividă a emoțiilor intense și dureroase de pe ringul de dans, unde conexiunile sunt trecătoare, ca un sărut cu un străin. Există o magnetism inconfundabil în haosul unei vieți de petrecere într-un oraș mare – o atracție care te ridică până când îți pui întrebări despre sănătatea ta mentală. Disco Heart este o celebrare a trăirii momentului, cu tot haosul care vine la pachet. Într-o lume plină de nebunie, piesa este un reminder că, uneori, cel mai bun mod de a te vindeca este să dai volumul mai tare și să lași muzica să preia controlul.”

Pe scurt, acest track este adăugirea perfectă pentru orice petrecere reușită care vrea să devină de neuitat! twocolors a remixat piese pentru artiști internaționali precum: Imagine Dragons, Black Eyed Peas, Shakira, Rammstein, Jessie J, Gregory Porter, Lost Frequencies și mulți alții. Rework-ul lor captivant al clasicului „Lovefool” de la The Cardigans a generat peste 3,7 miliarde de stream-uri pe platformele digitale globale și a ajuns în Top 20 în peste 30 de țări. Următoarele lor single-uri, precum „Bloodstream”, „Passion”, „Break Up”, „Feel It 2″, „Heavy Metal Love” și „Gravity” au strâns peste 370 de milioane de stream-uri doar pe Spotify și i-au consolidat ca o senzație globală atât în streaming, cât și pe posturile de radio din întreaga lume.

Păreri?

126 Post Views
0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *