twocolors revine cu noul single Feel It 2
2021-12-11 22:40:00

Duo-ul german, twocolors, care a cucerit topurile muzicale inca de la debut cu single-ul “Lovefool”, si care si-a continuat drumul spre succes cu hituri precum “Passion” sau “Bloodstream”, a revenit cu un track dance care urmeaza reteta anterioarelor piese.

Track-ul vine în urma single-urilor ‘Passion’ și ‘Bloodstream’, piese care au adunat peste 34 de milioane de stream-uri combinate pe Spotify, cea din urmă fiind remixată și de DJ-ul și producătorul belgian Lost Frequencies.

Pe 12 noiembrie duo-ul a lansat TC/TC Edition 001 EP’, prima înregistrare care a explorat latura mai întunecată a membrilor din twocolors, reliefând o tematică mai aprofundată și „periculoasă”, fiind un omagiu adus Berlinului, orașul în care artiștii își au rădăcinile.

Anterior acestui material discografic, twocolors a lansat ‘Lovefool’, hit-ul internațional care a ajuns pe locul #4 în UK Shazam Discovery și pe poziția #21 în topul Global Shazam Chart. Cu un total de peste 1.72 miliarde de stream-uri, duo-ul numără în prezent peste 7 milioane de ascultători lunar.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *