Uddi si Randi ne spun cum e viata de vagabond
2016-03-04 20:31:56

Odata cu single-ul “Vagabondul vietii mele”, Uddi continua seria de remake-uri inceputa anul trecut cu ‘Aseara ti-am luat basma’, piesa care a fost primita foarte bine de public si difuzata pe toate posturile de radio si TV.

Uddi: “”Vagabondul vietii mele” este un cantec care face parte din cultura noastra muzicala si toti am cantat la un moment dat pe ritmurile ei. Aceasta piesa mi-a placut dintotdeauna si ma bucur ca am ajuns sa v-o cant. Bless!”

Lui Randi i-a venit ideea unui remake la aceasta piesa ascultand-o la o petrecere. Artistul a dat un aer urban piesei, iar interpretarea lui UDDI a adus energie si culoare. Daca piesa originala este usor nostalgica, noua versiune debordeaza de voie-buna si ne cheama la dans si distractie.

Randi: “Mi-a placut mereu cantecul original si am vrut sa il reinventam si sa il readucem in atentia publicului. Imi doresc ca piesa aceasta sa va aduca zambetul pe buze si sa va transmita si voua energia si bucuria cu care noi o cantam”.

Videoclipul este regizat de Dan Petcan si este o poveste despre o mare si continua petrecere. La filmari baietii si-au invitat prietenii si colegii si au organizat o petrecere la propriu.

Asa ca va invit cu mare drag sa urmarim clipul noului single al lui Uddi, “Vagabondul vietii mele”, un featuring cu Randi, apoi va astept cu pareri. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *