Ultimele zile de presale pentru a doua ediție We Love Music Festival desfășurat în perioada 18-20 august, la Platoul Fețeni – Râmnicu Vâlcea!
2023-04-29 21:19:21

Sunt ultimele zile de presale pentru cea de-a doua ediție We Love Music Festival care se va desfășura în perioada 18-20 august, la Platoul Fețeni – Râmnicu Vâlcea. Până pe 1 Mai fanii muzicii bune mai pot procura bilete pentru îndrăgitul festival care se apropie cu pași repezi de pe: https://www.iabilet.ro/caută/?q=we+love+music, prețul acestora pornind de la 180 lei.
Line-up-ul celei de-a doua ediții We Love Music Festival este unul de zile mari și încă nu au fost anunțate toate surprizele evenimentului marca Sprint Music.
Pe scena We Love Music Festival vor urca deocamdată legendarii Fun Factory, Fayde, East 17, Fun Factory, La Bouche, Snap!, Mr. President, Milli Vanilli, Nick NND, MC Dylma & DJ Pappa M., Cappella, Akcent, Pepe și Holograf, care ne vor încânta cu piesele devenite hituri de-a lungul anilor.
20.000 de participanți au fost prezenți la prima ediție We Love Music Festival. Prima ediție a acestui festival a adus la un loc un public de 20.000 de participanți, care au reușit să își găsească ritmul preferat, la cele 2 scene din incinta acestuia. Muzica a răsunat non-stop în cele 4 zile memorabile, atmosfera din timpul a peste 30 de show-uri live fiind incendiară.
Nume precum Ricchi E Poveri, ATB, Ronan Keating, Outlandish, Blue, Jay Sean, Connect-R, DJ Project au făcut un show de zile mari, iar publicul i-a răsplătit cu ropote de aplauze și o energie debordantă.
Anul, acesta, în perioada 18-20 august, la Platoul Fețeni – Râmnicu Vâlcea sunt așteptați peste 30.000 de oameni.

Acestea fiind spuse, vă invit cu drag, apoi vă aștept cu impresii!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *