Un cadou divin special pentru public: De ziua sa, MIRA lansează primul album din carieră
2021-03-12 16:14:06

Este cunoscută publicului încă din 2012, de la Vocea României, are peste 1 milion de fani pe Instagram, multe colaborări de succes și zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. MIRA a știut că vrea să devină cântăreață de mică, iar astăzi este un artist complet, talentat, care „respiră” muzică. Primul album din carieră nu a întârziat să apară, iar de ziua sa de naștere, artista lansează „MiraDivina”, un material discografic foarte personal ce culege experiențe reale împărțite în 8 single-uri.

„O să descoperiți mai multe stiluri de interpretare ale pieselor. Toate poveștile de pe acest material discografic mă reprezintă, le-am trăit vers cu vers și sunt scrise din experiențele de viață, atât ale mele, cât și ale oamenilor alături de care am lucrat. Este un album foarte personal, iar astăzi este o zi foarte specială pentru mine pe care îmi doresc să o petrec alături de voi, prin muzica mea”, povestește MIRA.

Pe album se regăsesc hituri precum „De ce”, „O privire”, „Învață-mă”, „Plus și minus”, „Zero absolut”, „Cineva”, dar și piese nelansate precum „Arctic” și „Zi merci”. Materialul discografic semnat „MiraDivina” este disponibil atât în librăriile Cărturești și magazinul Muzica, cât și online pe www.emag.ro și www.carturesti.ro .

Cu zeci de milioane de vizualizări pe YouTube pentru piese precum „De ce?”, „Străzile din București” sau „O privire” și o prezență super engaging pe rețelele sociale, MIRA este una dintre cele mai apreciate și prolifice artiste din noul val. A cucerit publicul cu aparițiile sale și hiturile pe care le-a lansat, fiind de foarte multe ori pe primul loc în topurile de specialitate. Printre cele mai de succes single-uri ale MIREI se numără „Cum de te lasă”, „Ce-o fi, o fi” (alături de Vescan), „Fete din Balcani” (alături de Corina și Skizzo Skillz), „Vina”, „Uit de tine”, „Inimă nebună”, „Maracas” (alături de Lino) și „Nave spațiale”.

Albumul este disponibil aici.

Acestea fiind spuse, aștept părerile voastre!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *