Un duo de exceptie vine cu un album pe masura. Sunnery James & Ryan Marciano lanseaza Fundamentals
2022-10-07 16:26:53

După ce a dominat scena muzicii electronice dance, la nivel mondial, de-a lungul anilor, celebrul duo olandez Sunnery James & Ryan Marciano lansează albumul de debut „Fundamentals”, vineri, 7 octombrie.

Pe lângă faptul că această lansare marchează un punct culminant al carierei producătorilor, reprezintă și un nou capital pentru aceștia. Astfel, după mai mult de un deceniu în care au împărtășit aceeași pasiune, Sunnery James și Ryan Marciano au pregătit, cu multă pricepere, primul lor album, care indică o evoluție a identității lor vizuale.

„Fundamentals” dezvăluie o poveste personală, care se împletește cu realizările din trecut ale celor doi. Prin urmare, albumul reușește să ilustreze esența fundamentală a artei lor, transpunând autenticitatea și spiritul lor în 13 piese pline de vitalitate.

Albumul de debut al celor doi este asemeni unei plimbări palpitante într-un rollercoaster, în timp ce ascultătorii experimentează o energie care promite să îi transporte pe ringul de dans.

 

Albumul este disponibil pe toate platformele de streaming digital.

Piesa principală de pe albumul „Fundamentals” este, fără dar și poate, „Don’t Stop It Now”, o piesă asemeni unei incursiuni într-o lume în care determinarea mută munții din loc.

#142acd

În integralitatea lui, albumul conține o serie de performanțe vocale remarcabile, prin prezența unor muzicieni proeminenți, în timp ce fiecare piesă adună, într-un mod unic, ritmurile electronice specifice duoului.

Prima și ultima piesă de pe album, „Run” și „Summer Thing”, cu Dragonette, Cat Dealers și Bruno Martini, au dominat deja radiourile, la nivel mondial, prin vibrațiile lor extatice. În esență, „Fundamentals” încapsulează motivele pentru care Sunnery James și Ryan Marciano s-au aventurat pe scena muzicii house.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *