Un înțeles profund, ascund printre versuri - așa poate fi descrisă noua piesă lansată de ARTY și Griff Clawson
2021-11-02 22:55:00
ARTY a lansat un nou single venit parcă din altă dimenisune, Those Eyes, ce beneficiază de o structură și compoziție diferită față de piesele cu care ne obișnuise. Vocea lui Griff Clawson, riff-ul de chitară care ne încălzește sufletele și drop-ul uplifting, toate creează din  Those Eyes o piesă cu mari șanse de a ajunge în replay-ul playlist-urilor voastre.
 
Colaborarea internațională dintre artistul din Rusia, ARTY, și vocalistul și songwriter-ul din L.A., Griff Clawson, aduce nu doar în plus real în discografia lui ARTY, ci și dovada diversității muzicale pe care o poate oferi fanilor săi.
 
A fost o reală plăcere să produc Those Eyes. Bucurie și cursivitate – cu aceste două cuvinte ar putea fi definit timpul pe care l-am petrecut în crearea piesei. Totul a început cu mine, ascultând un demo primit pentru prima oară. Nici măcar nu recunoscusem vocea lui Griff, cu care făcusem deja atât de multe piese. Și cred că fix asta face din Those Eyes o piesă atât de specială. 
 
Este un blend de instrumente cu o voce atent procesată care aduce un vibe de-a dreptul catchy. Și, desigur, există și un înțeles profund pe care l-am ascuns printre versuri. Așa că sunt foarte entuziasmat de această lansare și sper că la fel veți și voi după prima ascultare!, spune ARTY.
 
O exprimare în versuri despre ideea de a-ți asuma riscuri, indiferent dacă acestea duc la o evoluție frumoasă între doi oameni sau la o despărțire – asta este ceea ce face din „Those Eyes” o piesă atât de plină de sinceritate. Este un memento pentru a trăi momentul.
Cu spectacolele în întreaga lume, ARTY de-abia așteaptă să revină în cadrul festivalurilor din întreaga lume. Cu o multitudine de hit-uri lansate, este întotdeauna o plăcere să auzi cum muzica artistului de origine rusă este apreciată nu doar de iubitorii muzicii electronice, ci și de cei al căror suflet este atins, în mod direct, de producțiile sale.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *