Un nou cuplu picant în lumea muzicală: Antonio Pican și Andreea Bostanica! Cei doi artisti au lansat Ra Ta Ta!
2022-11-18 15:30:06

Cel mai nou cuplu muzical este format din Antonio Pican și Andreea Bostanica! Si deja face valuri in showbizz pentru ca lasa loc de interpretari! Artiștii tocmai au avut parte de prima colaborare muzicală pentru piesa “Ra Ta Ta”, la care au filmat și un videoclip extrem de picant pe care mulți fani abia așteaptă să-l vadă.

Doi dintre cei mai cool și tineri artiști din România au înregistrat prima lor piesă împreună la care au filmat și un videoclip, ambele lansate împreună cu Sprint Music. Noua piesă semnată de Antonio Pican și Andreea Bostanica se numește “Ra Ta Ta” și ideea le-a venit după ce au văzut că TikTok-urile lor au succes și fanii îi vor împreună deși nu formează un cuplu.
Antonio Pican este chiar responsabilul pentru muzica si versurile de la “Ra Ta Ta”, iar orchestrația a fost asigurată de Cătălin Năstase și Alex Leceanu.

“Ne știam mai de dinainte de majoratul ei, când ne-a venit ideea să lansăm piesa. E o poveste mai lungă. Am scris-o înainte să vin la ziua ei. Aveam îndoieli cu cine să fac featuring-ul și, la majorat am văzut că rezonăm, că avem o conexiune bună. Asa că i-am zis: “Băi, n-ar fi mișto să facem noi piesa asta?”, și a răspuns: “Bine, hai să o ascultăm”! A ascultat-o, i-a plăcut foarte, foarte mult, după care, totul s-a întâmplat rapid. Adică a venit, într-o zi, am tras piesa, am filmat clipul. Și am făcut și foarte multe tiktok-uri, care au prins. Efectiv, piesa asta a rupt TikTok-ul în două! Publicul știe că nu e vorba doar de cum arătăm împreună, e vorba și de ce simțim împreună. Că poate eu o plac pe ea și ea nu mă place pe mine. Sau invers”, ne-a povestit Pican.

Și tot el a oferit detalii despre videoclip.

“Avem multe surprize în videoclipul piesei. E un clip foarte frumos! E un adevărat film despre o poveste de iubire dintre doi adolescenți. Sau dintre doi oameni maturi. Mereu eleganți, suntem, undeva, ca într-un film din trecut. Noi ne vedem la o galerie de artă, noi nu umblăm prin mall-uri. La o galerie de artă ne-am cunoscut, după care eu am dus-o, la restaurant, am plimbat-o cu Rolls-Royce-ul meu, pentru că avem un Rolls-Royce în clip. E frumos! S-au întâmplat mai multe apropieri între noi doi, mai mult decât ar fi fost în mod normal. În rest, vizionați videoclipul! Intrați pe piesă să vedeți ce s-a întâmplat”, a mai completat Antonio Pican, care spune că au deja și planuri și concerte împreună.

“Avem un concert împreună, pe 6 decembrie, la Măgurele, lângă București. Pot să vină și bucureștenii, pot să vină toți. Bănuiesc că multă lume vrea să o vadă pe Andreea, în realitate, și e mai greu, pentru că ea e din Moldova. Sau multă lumea vrea să mă vadă pe mine, în realitate! Așa că vor avea șansa să ne vadă și împreună, după toată această intrigă”, a încheiat solistul.

Păreri?

1 Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *