Un nou hit de la Armin van Buuren si Davina Michelle
2021-09-10 19:51:00

Avem o nouă surpriză pentru fanii Armin van Buuren și ai solistei Davina Michelle! După super hit-ul din 2019, cei doi se reîntorc cu o nouă piesă, Hold On, care cu siguranță se va afla în playlist-urile voastre pentru foarte mult timp.

Creativitatea lui Armin și vocea melodioasă a Davinei Michelle, acompaniată de versurile puternice, fac din Hold On o piesă catchy, care îi va ține pe ascultători atenți de la început și până la final.

Hold On vorbește despre perseverență și putere interioară. Despre cum poți fi tu și e normal să ai și zile mai puțin bune. Despre a accepta că nu totul este perfect și a avea voința de a schimba ceea ce nu îți mai este benefic.

“Acum aproape doi ani și jumătate, atunci când am lansat piesa Hoe Het Danst alături de Marco Borsato, am fost totalmente îndrăgostit de vocea pe care o are Davina. De aceea a fost și atât de natural să muncim împreună la crearea unei noi piese.

Sunt mai mult decât mândru de ceea ce am reușit să facem cu Hold On. Să aud aceste versuri cântate de Davina e ceva special pentru mine, foarte aproape de perfecțiune.”, spune Armin van Buuren.

“Încă sunt emoționată de faptul că am avut ocazia să fiu în studio, în același timp, cu un om atât de talentat, pe cât este Armin. Iar faptul că am reușit să exprimăm din personalitatea noastră artistică atât de mult în Hold On este o bucurie imensă.

Sunt onorată de faptul că Armin m-a chemat să-i fiu alături și în cel mai mare solo show din Europa care a fost făcut vreodată. Va avea loc în România și de-abia aștept să fiu acolo.”, adaugă Davina Michelle.

Dacă deja vreți să mai apăsați încă o dată pe butonul de play, să știți că Armin van Buuren și Davina Michelle vor fi prezenți, pe 25 septembrie, în București, în cadrul celui mai mare show din Europa dedicat unui singur artist – Sound of Bucharest. Pentru ambii artiști, acest show reprezintă o încununare a unui an plin de piese de succes și reușite pe plan profesional.

Armin van Buuren a fost votat drept Cel mai bun DJ din lume de 5 ori, lucru nemaiîntâlnit până în acest moment. Este unul dintre cei mai cunoscuți DJ si producători de muzică trance din lume, înregistrând lunar aproape 12 milioane de ascultători unici pe Spotify. Armin a depășit numărul de 1000 de episoade cu show-ul său radio A State Of Trance, care ajunge săptămânal la peste 40 de milioane de ascultători din 80 de țări diferite.

În vremuri non-pandemice, talentatul DJ ajungea la un număr de peste 150 de show-uri anuale, fiind prezent la cele mai importante festivaluri de muzică din întreaga lume – Electric Daisy Carnival (Las Vegas, New York), Ultra Music Festival (Miami), Tomorrowland (Belgia) și multe, multe altele.

În momentul în care Pink a reacționat și i-a lăudat în 2017 cover-ul de la What About Us, Davina încă nu știa ceea ce urma să îi rezerve viitorul. Trei ani mai târziu, Davina își lansa primul său album, care a creat din vocea sa o marcă ușor de recunoscut de către ascultători. Colaborările de succes, lansarea albumului pop my own world, toate au arătat potențialul extraordinar pe care Davina îl are pe plan muzical.

“În primul meu album am încercat să aduc o multitudine de emoții, astfel ca oricare dintre ascultători să aibă cel puțin o piesă în care să se regăsească. Au fost scrise peste 50 de piese, iar din acestea le-am ales pe cele care m-au inspirat cel mai mult. Chiar pot spune că mi-am lăsat inima în acest album, iar ceea ce va urma mă va face cel puțin la fel de mândră”, spunea Davina. Ceea ce s-a și adeverit prin aplauzele internaționale venite pentru perfomanțele sale impecabile de la Eurovision, Formula 1 Grand Prix și livestream-ul HYMN.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *