Un nou hit de la IRAIDA și Puya - ,,Las-o așa”
2024-06-14 17:49:48

Hai las-o așa, că merge bine…

După succesul piesei ,,Opriți planeta”, IRAIDA și Puya revin cu un nou hit care nu-ți va da pace. Versurile, mesajul și linia melodică de la ,,Las-o așa” sunt imposibil de ignorat. Piesa vorbește despre haosul cotidian și problemele care par să nu ne lase în pace: facturi care se strâng, salarii care se topesc și tot circul în care trăim zi de zi.

În versuri, IRAIDA atinge idei profunde, chiar dacă sunt împachetate într-un mod accesibil. Tot ce ni se întâmplă ne face uneori să credem că trăim într-o simulare. De la această întrebare la observația că trăim ca și cum am avea tot timpul din lume, deși viața e scurtă, melodia te provoacă să gândești dincolo de aparențe.

În loc să ne stresăm, poate ar fi mai bine să spunem ,,Las-o așa”, să acceptăm lucrurile așa cum sunt și să mergem mai departe. E un vibe care te face să zâmbești ironic la viață și să spui ,,Da, așa e, dar o las așa”. Refrenul contagios nu doar că te prinde, dar și te pune pe gânduri într-un mod plăcut.

Piesa a fost scrisă de IRAIDA și Puya și produsă de Achi.

IRAIDA este cântăreață și unul dintre cei mai apreciați compozitori din industria muzicală românească. A scris cântece pentru artiști precum Banx & Ranx, Rêve, INNA, Alexandra Stan, Sak Noel, Elvana Gjata, SICKOTOY, Manuel Riva, Olivia Addams, Gromee, Antonia și mulți alții. Personalitatea ei puternică și puterea ei de a obține ceea ce își dorește este și mai puternică. Colaborarea cu Manuel Riva, “Modern Love”, a urcat rapid în topul clasamentelor, ajungând pe locul 1 în Top 200 Shazam în Bulgaria și România, plus multe alte clasamente din diferite țări. Datorită vocii sale cameleonice, artista este întotdeauna perfectă pentru orice act artistic. În 2023, IRAIDA a avut ocazia să colaboreze cu DJ-ul polonez Gromee, alături de care a lansat piesa “Don’t Stop The Party”. Mai mult decât atât, colaborarea sa alături de Puya, pentru piesa ,,Opriți planeta”, au propulsat-o în topuri. Piesa a stat în Top 10 Media Forest timp de 20 de săptămâni, atingând locul #1. Ultimul său single, “NTM (Nu te mint),” marchează debutul ei solo complet în limba română, demonstrând talentul și versatilitatea sa de neegalat. Mai mult decât atât, artista a colaborat cu Majii pentru piesa Paradoxal și cu Marco Nobel pentru piesa ,,Dali Dali Dum”.

 

Puya activează pe scena hip-hop din 1995. Primul album, “Băieți de cartier”, a fost lansat alături de La Familia în 1997. Cariera solo a început-o în 2000 cu discul “Până la capăt în felul meu”. Au urmat albume ca “Foame de bani” (lansat cu Șisu), “Muzică de tolăneală și depravare”, “Românisme 1” și “Românisme 2”. Cel mai recent album al său se intitulează “Aventurile Domnului Puy(a)” și a fost lansat în decembrie 2019. Artistul rămâne întipărit în istoria hip-hop-ului românesc cu piese precum “Undeva-n balkani”, “Change”, “VIP” sau ,,Maidanez” și continuă, constant, să livreze noi hituri.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *