Un nou proiect muzical se lanseaza la final de an: Alice - SIXTEEN! Un punct de plecare pentru o discutie asupra clauzei “Romeo si Julieta”
2023-12-30 15:40:06

La final de 2023 un nou proiect muzical apare pe piata din Romania, tanara si talentata Alice lansand single-ul si videoclipul SIXTEEN. Piesa este scrisa de Marcel Prodan si Andrei Nemirschi, autorii super hitului “Mr. Saxobeat”, iar videoclipul regizat de Andrei Nemirschi a fost filmat intr-un parc de distractii din Eforie. Textul piesei reprezintă un punct de plecare pentru o discutie asupra clauzei “Romeo si Julieta” din Legea 217/2023.

“”SIXTEEN” este o piesa in care eu am foarte mare incredere, o piesa de suflet pentru care am lucrat foarte mult, impreuna cu autorii piesei, Marcel si Andrei, cu care m-am inteles de minune. Sper sa fie apreciata atat de publicul din Romania cat si de cel din strainatate.”, a declarat Alice.

Clauza “Romeo și Julieta” protejează, în esență, dragostea adolescentină și relațiile romantice între persoane tinere care sunt apropiate ca vârstă, dar se află de o parte și de alta a limitei legale a majoratului.

Pe Alice o gasiti pe Instagram si pe Tik Tok – aliceinharmony, artista pregătind foarte multe proiecte pentru anul urmator.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *