Un puști rupe muzica & dansul la numai 6 ani!
2022-05-04 16:20:12

Cel mai tânăr artist din România, Mayar cântă pe scene și în studio la numai 6 ani și vă invită în universul lui prin piesa “Lumea lui Mayar”.

În urmă cu 16 ani toată România fredona piesa “Ghiță” a Cleopatrei Stratan, în vârstă de numai 4 ani, iar astăzi România are parte de un nou copil-fenomen, ce la doar 6 ani înregistrează piese, filmează videoclipuri, dar se descurcă extrem de bine și în sălile de dans, acolo unde practică stilurile de dans urbane & street.

“Lumea lui Mayar” este prima piesă în limba română lansată de Mayar, debutul său fiind cu piesa “Yala” în limba engleză, ce a adunat deja peste 50.000 de vizualizări pe YouTube. La 5 ani înregistra și filma “Lumea lui Mayar” la Muzeul Simțurilor din București, dar între timp a făcut 6 ani și pregătește încă o melodie cu videoclip.

“Mi-a plăcut foarte mult să fiu în studio și să înregistrez, dar cel mai mult mi-a plăcut la filmări. Am stat foarte mult (8 ore), dar nici nu mi-am dat seama. Eu nu eram obosit deloc, adulții da. Ascultați <<Lumea lui Mayar>> și urmăriți-mă pe TikTok și Instagram!” – Mayar

Mayar NIjim este unul din cei mai talentați copii din România, acesta lansând piese cu videoclip de la vârsta de 5 ani. Ajutat de flerul părinților, la numai 4 ani a fost introdus în lumea muzicii și a dansului, iar de atunci nimeni nu îl mai poate scoate de acolo. Este foarte mare fan Jason Derulo și Chris Brown, iar într-o bună zi speră să cânte pe aceeași scenă cu artiștii lui preferați. La o vârstă atât de fragedă și cu o pasiune atât de mare, Mayar are șanse mari să reprezinte România în toată lumea prin muzica lui.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *