Un vibe nou, la inceput de saptamana. Lansarile care aduc vitalitate si dans
2022-08-22 17:13:15

Un vibe nou, la început de săptămână, și o plimbare printre experiențe trecute, acesta este meniul cu care ne întâmpină proiectul I NAME IT. „Cold Gold Sand”, de această dată sub forma unui remix al lui Kelo, și „I See Fire” sunt cele două piese care schimbă ritmul și aduc vitalitate, dar și familiaritate prin fiecare notă și prin fiecare vers.

Ikarus, Bianca, Kelo, Sundew și Anna Modjeschi sunt artiștii care ne aduc melodiile pe care le îndrăgim deja, într-o formă nouă, care reușește să transmită o stare diferită și care ne poartă prin experiențe noi, îmbrăcate în trăiri cu care ne-am mai întâlnit.

Sundew și Anna Modjeschi fac echipă pentru cunoscuta și premiata piesă „I See Fire”. Varianta orginală a piesei, lansată de Ed Sheeran, în urmă cu opt ani, a fost primită cu brațele deschise de către public și a ajuns în 19 topuri, în care a stat timp de 727 de săptămâni.

Acum, cei doi artiști, Sundew și Anna Modjeschi, presară peste piesă elementele specifice proiectului I NAME IT și transmit sentimente noi.

Kelo își pune propria amprentă peste piesa „Cold Gold Sand”, oferită de echipa formată din Ikarus și Bianca Tilici, în 15 iulie. Cu un ritm mai alert, piesa vine și aduce energie atunci când avem cel mai mult nevoie, când suntem cu picioarele desculțe, seara, pe nisipul deja rece.

Dans, dragoste față de mare, vară și briza care aduce răcoare în nopțile pline de dans, acestea sunt ingredientele cheie din noua variantă a piesei „Cold Gold Sand”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *