Urmează-i pe SICKOTOY și Dayana Into The Light
2023-06-02 16:04:53

SICKOTOY, unul dintre cei mai de succes producători din Europa Centrală și de Est, face echipă cu Dayana, artista și compozitoarea gata să cucerească lumea. Dorința Dayanei de a explora diverse sound-uri, timbrul său vocal pătrunzător, împreună cu viziunea fascinantă a lui SICKOTOY când vine vorba de producție, au rezultat într-o piesă dinamică și hipnotizantă: ” Into The Light “.

Versurile piesei “IntoThe Light” au fost scrise de Olivia Addams, care a colaborat pentru instrumental cu SICKOTOY, Marcel Botezan și Sebastian Barac. Producția a fost realizată de SICKOTOY, Marcel Botezan și Sebastian Barac.

,,Hipnotic, acesta este cuvântul care, după părerea mea, se potrivește perfect cu piesa <<Into The Light>>. Dayana a fost vocea pe care o căutam în această piesă, puternică, dar sensibilă în același timp. Sunt bucuros de rezultat și sper să vă placă și vouă. ” spune SICKOTOY.

,,Lucrurile neașteptate sunt cele mai bune și așa a fost și în cazul piesei <<Into The Light>>. Mi s-a propus să înregistrez piesa și s-a potrivit perfect pe vocea și povestea mea de viață. Cu toții am fost mințiți în dragoste, este inevitabil, iar durerea ne leagă cel mai mult. Așadar, să cântăm pentru a ne vindeca de acele experiențe sfâșietoare, să ne înălțăm spiritele și să urmăm calea luminii.

Visam să colaborez cu SICKOTOY de mai bine 5 ani și în sfârșit, munca îmi este răsplătită. Ador etica muncii sale, perseverența și talentul său. Este unul dintre cei mai buni, fără îndoială, iar cu abilitățile noastre muzicale dezvoltate în ani și ani, sperăm să vă putem atinge inima.” ne spune Dayana.

SICKOTOY este unul dintre cei mai de succes DJ și producători din Europa de Est din ultimii ani și posesorul unui Latin Grammy, pentru cel mai bun album Latin, Rock și Urban Alternative, obținut în urma colaborării sale cu Pitbull, Mohombi și Wisin pentru “Baddest Girl in Town”. SICKOTOY a avut, de asemenea, multiple colaborări de succes, cu milioane de stream-uri, cu nume precum INNA, Ilkay Sencan, Minelli și Elvana Gjata, iar cântecele sale au cucerit topurile radio din Europa Centrală și de Est. Conceptul creativ al lui SICKOTOY include producții cu artiști precum INNA, Alok, Tove Lo, Ilkay Sencan, Arash și mulți alții. Recent, el a experimentat și poziția de jurat în cadrul competiției “One True Singer” produsă de Global Records și HBO MAX.

Dayana este o cântăreață și compozitoare din Republica Moldova care reușește să îmbine cu succes diverse genuri muzicale cu fiecare lansare. Pasiunea pentru muzică a definit viața artistei încă din copilărie, când a început să își descopere propriul stil muzical. Dayana și-a început cariera muzicală ca artist independent, reușind să adune mii de ascultări pe toate platformele de streaming și colaborând cu unii dintre cei mai importanți DJ din estul Europei, precum UNKLFNKL, PHARAØH, Robert Cristian și Scott Rill. Emoția pe care Dayana o transmite în fiecare piesă este motivul pentru care fanii îi sprijină orice lansare. Recent, artista a colaborat cu Camidoh, un artist în ascensiune pe scena Afropop, pentru piesa “Up For Love”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *