VAMA lanseaza noul album printr-un concert la Sala Polivalenta Bucuresti
2017-05-22 15:43:59

Joi, 12 octombrie 2017, VAMA va lansa al treilea album din cariera formatiei printr-un show inedit la Sala Polivalenta. Rezultat al colaborarii dintre VAMA si producatorul muzical englez James Lewis, albumul se va auzi pentru prima data integral si live in concertul de la Sala Polivalenta.

“12 octombrie este pentru VAMA cea mai importanta data din 2017. Revenim dupa ceva timp cu un show mare ca sa prezentam fanilor nostri cel mai complex si surprinzator material VAMA de pana acum. Este un disc la care muncim de mai bine de doi ani si prima noastra colaborare cu un producator muzical (James Lewis, UK). La momentul actual suntem in faza de concept si brainstorming. Lucram la design-ul scenei, conceptul vizual, incercam sa anticipam show-ul de lumini si multe altele. Practic, cream pas cu pas intreaga echipa care va construi acest show. Ne propunem ca partea video sa fie un personaj in sine mult mai directionata catre VJ-ing, un fel de calatorie subconstienta care se va derula simultan cu interpretarea live. Una peste alta, cred ca mi-ar placea sa ma aflu in public pe 12 octombrie. Și, daca va plac numerele, noul album VAMA se poate defini si asa: 12 cantece, 3.261 de cuvine, 84 de variante si peste 80 de ore de mixaj, plus ceva necuantificabil – sentimentul ala extrem de important ca inveti, esti la inceput si iti place al naibii de tare. Ne vedem in octombrie.”, a declarat solistul trupei, Tudor Chirila.

Biletele earlybird au fost puse deja in vanzare si se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara si in reteaua Eventim la urmatoarele preturi:

Earlybird pana pe 15 iunie: “Pe teren” – Ultras: 195 lei, Fans: 120 lei, Acces General: 65 lei / “In Tribune” – Cat A: 235 lei, Cat B: 165 lei, Cat C: 75 lei
Presale 1 pana pe 1 septembrie: “Pe teren” – Ultras: 220 lei, Fans: 140 lei, Acces General: 79 lei / “In Tribune” – Cat A: 250 lei, Cat B: 185 lei, Cat C: 90 lei
Presale 2 pana pe 1 octombrie: “Pe teren” – Ultras: 230 lei, Fans: 150 lei, Acces General: 85 lei / “In Tribune” – Cat A: 260 lei, Cat B: 195 lei, Cat C: 100 lei
Dupa 1 octombrie si la intrare: “Pe teren” – Fans: 170 lei, Acces General: 105 lei / “In Tribune” – Cat A: 280 lei, Cat B: 200 lei, Cat C: 115 lei
Pentru fanii care-si doresc o experienta extra, VAMA a pregatit si un Supliment Meet & Greet pus in vanzare la pretul de 480 lei, valabil doar cu bilet cumparat separat. Suplimentul include: intalnire informala cu VAMA inaintea concertului, tricou si cana VAMA, plus un poster cu autografele membrilor trupei. Numarul de suplimente este limitat.

VAMA este una dintre cele mai populare și apreciate trupe de muzică rock din România. Proiectul a fost fondat de Tudor Chirilă și Eugen Caminschi care au decis în 2006, după 10 ani de activitate alături de Vama Veche, să se reinventeze și să ducă mai departe ideea de spirit mereu tânăr alături de cei ce întregesc formația în prezent: Gelu Ionescu, Lucian Cioargă și Dan Opriș. Hit-urile lor “Perfect fără tine”, “Vara asta” sau “18 ani” au fost difuzate la toate radiourile românești și fredonate de sute de mii de tineri. Hit-ul lor “Perfect fără tine” a petrecut 26 de săptămâni în Top 10 Media Forest și a fost Piesa Anului 2013 la Premiile Radio România și la ZU Music Awards. În același an trupa a obținut și premiul pentru Best Comeback la Media Music Awards și a fost desemnată formația cu cea mai bună prestație live la Romanian Music Awards.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag la un Eveniment BestMusic Live Concerts si Agentia de Vise, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *