Vechiul si noul intr-o simbioza perfecta. Lee Cabrera a lansat o reinterpretare a piesei Self Control a Laurei Branigan
2022-05-17 23:45:00

Celebra piesă „Self Control” a Laurei Branigan, din anii ’80, revine în actualitate printr-o reinterpretare semnată de producătorul Lee Cabrera. Vechiul se combină cu noul, nostalgia se combină cu dorința de altceva. Noutate și o plimbare în trecut, totul într-o singură piesă.

Remixul lui Lee Cabrera complimentează vocea de neconfundat a Laurei Branigan și ritmicitatea specifică hitului din 1984, totul în timp ce îi conferă o nouă aură dance, care va încinge orice ring de dans.

Piesa, relansată acum de Lee Cabrera, este despre a renunța la control atunci când noaptea se lasă sau atunci când acea persoană specială apare. Semnificația a rămas aceeași, însă apare semnătura producătorului din SUA, ceea ce aduce piesa „Self Control” din nou în actualitate.

Lee Cabrera este un producător din SUA care a devenit cunoscut la vârsta de 19 ani, când a lansat hitul dance „Shake It”. O altă piesă care a propulsat cariera lui Lee Cabrera este „Gimmie Gimmie”, un remake care a ajuns la aproape 20M de streamuri. „Gimmie Gimmie” s-a bucurat de apreciere din parte unor nume importante ale scenei dance, precum Fisher, Diplo, Chris Lake, Seth Troxler, Nic Fanciulli și mulți alții.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *