Vesti bune de la Mellina! Uite cu ce CUNOSCUT RAPPER lanseaza o super-colaborare
2016-01-21 18:48:40

Mellina, supra-numita si „Regina Youtubului”, incepe noul an in forta. Dupa ce anul trecut a lansat impreuna cu trupa Bere Gratis piesa „Pana sus la cer” si cu TWO piesa „Vinovat”, acum artista pregateste o noua colaborare cu un cunoscut rapper: JerryCo.

Artista isi imprumuta vocea pentru noul single JerryCo ce se anunta a fi un adevarat hit. Piesa pe care cei doi urmeaza sa o lanseze se numeste „Daca ma iubesti” si va avea premiera intr-o saptamana.

Anuntul a fost facut de cei doi artisti pe conturile de socializare: „JerryCo feat. Mellina – Daca Ma Iubesti | Single nou next week. Ii dam direct cu piesa. Cel mai probabil marti.”, a scris JerryCo pe Facebook, dezvaluind si cateva versuri din piesa: „Daca ma iubesti ia-ma cum sunt / Sau dragostea e doar un cuvant”.

12509256_10153413535436947_8626898523440514610_n

Si-a deschis scoala de canto

Mellina, intrepreta hit-ului „Poza de album” feat. Vescan, si-a deschis scoala de canto alaturi de buna ei prietena, Maria Simion.

„Dupa cum stiti, sau nu, mi-am deschis o mica scoala de canto pe nume „Tralala School” cu draga mea prietena si profesoara de canto @Maria Simion (cea mai tare profa de canto). M-am ancorat cu ea la infiintarea acestei scoli pentru ca m a ajutat vocal mai mult decat credeam ca ma poate ajuta cineva si imi vreau ca si cei care isi doresc sa isi imbunatateasca calitatile vocale sa aiba o indrumare atat de buna cum am avut eu. Asa ca va astept sa faceti coada la usa !!! Inscrieri la 0774 462 893 sau pe facebook: Tralala School”, a scris Mellina pe un site de socializare.

Pana atunci, chiar daca v-am facut curiosi, nu-mi ramane decat sa va invit sa reascultam “Poza de album” feat. Vescan, piesa ce a facut-o cunoscuta pe Mellina.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *