Victoria Kern si Anna Grey te duc intr-un adevarat road trip cu Ride Ride Ride
2022-06-24 23:50:13

Victoria Kern și Anna Grey fac o super echipă pentru „Ride Ride Ride”, o piesă care te poartă peste mări și țări, pe drumuri pe care nimeni n-a mai fost, într-un road trip la care visezi de mult.

Două voci puternice care se îmbină într-un mod ideal, Victoria Kern și Anna Grey reușesc să transmită o poveste prin fiecare notă. „Ride Ride Ride” este genul de piesă care îți va fi alături în orice călătorie viitoare.

Victoria Kern are peste 300M de vizualizări pe YouTube și peste 25M de streamuri pe Spotify. Cântăreață, DJ și actriță, Victoria Kern s-a mutat în Germania când avea șapte ani, iar după ce și-a terminat studiile, a devenit event manager. Așa a intrat în contact cu mulți DJi și producători, iar după o scurtă perioadă de timp a devenit vocea proiectului Bodybangers, cu care a mers în turnee peste tot în Europa.

Anna Grey este o cântăreață și compozitoare în vârstă de 22 de ani. Primul single al artistei a fost lansat în toamna anului 2021, alături de VIZE, fiind urmat de diverse colaborări importante.

Păreri?

https://www.youtube.com/watch?v=5eMGOsj7180#video_1

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *