Victoria Nadine face echipă cu R3HAB pentru „Feel This Way"
2024-03-02 19:33:53

Victoria Nadine face echipă cu R3HAB pentru „Feel This Way”. După un an extrem de încărcat și de succes, prințesa pop Victoria Nadine revine cu cel de-al doilea single pentru 2024, de data aceasta în colaborare cu R3HAB. Piesa este un imn dance puternic care descrie sentimentul de iubire intensă în care pur și simplu nu te poți opri din a zâmbi.

„Am scris această melodie în LA împreună cu Emma DD, Grant și Joe London și am mers în studio cu mentalitatea „azi voi face o piesă dance”. A fost un proces foarte distractiv să scrii atât de liber și să te poți distra cu el și să te joci cu versurile. Asta a fost cu adevărat eliberator. Melodia este despre ceva la fel de simplu ca o pasiune care este foarte intensă. Senzația că sângele îți curge atunci când te gândești la această persoană sau ești lângă aceasta. Un sentiment de nedescris, simplu spus. Eram cu toții super încântați, ideea a venit destul de repede și cred că am spus cu toții după doar o oră, „acesta este un banger”, așa că am crezut devreme în asta.

Planul de la început a fost să propun asta DJ-ilor și să-mi păstrez vocea pe el. Am făcut câteva runde, iar R3HAB a fost un nume care a apărut des atunci când discutam cine s-ar putea potrivi să o facă. Întotdeauna am fost foarte concentrat pe prima mea colaborare cu un DJ care este cu cineva care cred că este grozav și pe care îl ascult, indiferent de cât de mare este artistul, așa că eram pregătit să fie puțin probabil ca totul să iasă din moment ce am nu ar lucra cu oricine și, desigur, nu toată lumea ar alege-o pe Victoria Nadine ca primă alegere. De fapt, nu credeam că va merge din prima încercare. Atingerea lui R3HAB asupra acestei producții a făcut-o să sune exact așa cum mi-am dorit să sune! Aceasta este cu adevărat o colaborare de vis și sunt foarte mândru de această melodie!”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *