Victoria Nadine lansează noul ei single, Nerve
2022-11-05 18:49:42

La aproape doi ani de la single-ul ei revoluționar, „Be Okay” – melodia care i-a adus o nominalizare la Premiile Grammy Norvegiene 2021 – Victoria Nadine a revenit cu piesa “Nerve”.
Tânăra de 23 de ani și-a petrecut o parte din vara și toamna trecută scriind cântece în întreaga lume. Rezultatul primei ei zile în studio a fost „Nerve”, o melodie care este o mărturie a unei artiste care trece la maturitate muzicală deplină.

„Este un cântec despre relații și despre faptul că că unele lucruri nu sunt în regulă să le faci când te desparți de cineva – cum ar fi să continui să fii în contact cu fostul tău atunci când ai o noua relatie. Mi s-a părut important să nu fiu doar dulce și drăguță, ci felul în care ai putea avea tendința de a fi când ești tânăr, nesigur și încă încerci să-ți dai seama cine ești. Și apoi îmbătrânești și realizezi că unele dintre lucrurile pe care le-ai acceptat când erai mai tânăr sunt, de fapt, inacceptabile.”

Lăsând la o parte această nouă perspectivă, cântăreața a ales să se exprime cu sinceritate cu privire la lucrurile pe care le are, cu o anumită anxietate experimentata în acest cântec „Nerve”.

In stilul sincer și crud al artistei, vizibil in versiunile anterioare, in noua piesa a fost completat de ceva mai greu și mai întunecat, ca și cum ar fi Los Angeles-ul nocturn al Lanei del Rey, alaturi de David Lynch. În prezent, colaborează cu o serie de compozitori de renume internațional, ale căror portofolii includ artiști precum Dua Lipa, One Republic și Stevie Wonder.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *