VIDEO | Cuplul momentului in muzica romaneasca! Fanii au reactionat imediat: „Ce bine va sta impreuna"
2016-10-25 15:34:54

Se cunosc de mai bine de sapte ani, iar relatia lor este una cu adevarat speciala, asa ca pana la o colaborare nu a mai fost decat un pas. Cel mai nou videoclip al lui Anthony Icuagu o are ca personaj principal pe frumoasa Xonia, iar imaginile cu cei doi au aprins imediat imaginatia fanilor.

„Orasul gri”, cel mai nou single semnat Anthony Icuagu a marcat o dubla premiera pentru artistul originar din Nigeria: prima lui piesa in limba romana si prima ocazie de a arata publicului latura sa sensibila si romantica. In plus, videoclipul piesei a luat prin surprindere pe toata lumea, Anthony aparand alaturi de frumoasa Xonia, cadrele cu cei doi aprinzand imaginatia fanilor. „Ce bine va sta impreuna”, „Voi chiar va potriviti”, „Anthony, ne bucuram sa te vedem cu Xonia”, acestea sunt doar cateva dintre mesajele primite de cei doi, chimia dintre ei fiind remarcata de toata lumea.

La prima vedere, Anthony si Xonia pot forma cu usurinta cuplul momentului, insa, ceea ce putini stiu este ca chimia dintre ei e rezultatul unei prietenii de mai bine de 7 ani. Tinerii artisti s-au cunoscut intamplator, insa, de atunci sunt aproape nedespartiti, sustinandu-se atat de plan profesional, cat si personal.

„Anthony este printre primele persoane pe care le-am cunoscut atunci cand am venit in Bucuresti. Ne-am inteles perfect din prima si intre noi s-a legat o relatie speciala, care a rezistat in timp. Amandoi eram cam in aceeasi situatie (nr. plecati de acasa, singuri in Bucuresti- familia Xoniei e in Australia, a lui Anthony in Nigeria), aveam foarte multe lucruri in comun, asa ca ne-a fost cumva usor sa ne apropiem. In anii astia am impartit si bune si rele si asta ne-a sudat cumva. In plus, am lucrat impreuna la foarte multe proiecte, Anthony fiind regizorul meu preferat. La un moment dat am si cantat impreuna si o facem si acum, ori de cate ori avem ocazia. Ne sustinem in tot ce facem si ne ajutam, atat pe plan profesional, cat si personal, dar nu s-a pus niciodata problema de mai mult intre noi. Ba chiar pot spune ca Anthony se intelege foarte bine si cu Albert, iubitul meu”, a marturisit Xonia.

Dovada ca intre cei doi exista cu adevarat o relatie speciala sta si modul in care au decis sa colaboreze pentru “Orasul gri”, unul aproape telepatic. “Anthony imi povestea scenariul, iar eu, fara sa ma gandesc, am zis -Si la ce ora trebuie sa fiu la filmare- si cam asa s-au intamplat lucrurile. Totul a decurs firesc si natural”, a povestit cantareata.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa (re)urmarim impreuna clipul “Orasul gri”, apoi va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *