VIDEO. DIAS, debut presărat cu succes. Piesa Plec cu fetele rupe YouTube-ul în două
2022-08-16 21:40:09

DIAS, pe numele real Diana Pohrib, se lansează oficial în muzică cu piesa de debut “Plec cu fetele”, produsă de soția lui Damian Drăghici, Cristina Stroe. Piesa beneficiază și de un videoclip muzical cu iz balcanic.

DIAS este cea mai nouă descoperire a familiei lui Damian Drăghici! În studioul “Wearefamilyrecords” se produc minuni muzicale, iar cea mai recentă o are în centrul atenției pe DIAS, o tânără de 23 de ani, din Tecuci, care vrea să rupă gura târgului cu o melodie balcanică lansată miercuri, 10 August 2022, care deja se bucură de succes acumulând în doar 24 ore de la lansare peste 100 de mii de vizualizări pe YouTube. Un debut promițător, am putea spune!

Diana Pohrib, pe numele de scenă DIAS, este una din cele mai fresh figuri din industria muzicii de petrecere, un nume de care vom auzi cu siguranță pe viitor. Artista a lansat chiar și un videoclip la melodia „Plec cu fetele”, la care a lucrat împreună cu echipa “Adifilm”. Filmările au avut loc într-o locație exclusivistă din București.

“Melodia în sine e dedicată tuturor fetelor a căror iubire a dat greș și pe care vreau să le fac să simtă că viața nu se termină la un astfel de moment. Viața are suișuri și coborâșuri, dar trebuie trăită din plin și să încercam să vedem mereu partea plină a paharului. Cel puțin eu pe această premiza merg în viață și îmi doresc foarte mult să-i conving și pe cei ce-mi vor asculta piesa că vorbele acestea au sens. Sper din suflet să ofer un vibe cât mai pozitiv și să transmit cu adevărat oamenilor din bucuria pe care eu o simt atunci când îi văd pe ei Fericiți”, spune DIAS despre piesa de debut.

Tânăra artistă a povestit felul în care a început colaborarea cu familia Drăghici, care a dat o șansă multor nume mari din muzica de petrecere.

“Pentru mine entuziasmul pe care pot să îl dau pe chipul omenilor din jur a reprezentat întotdeauna cel mai scump preț cu care aș putea fi “plătită”, iar gândul că oamenii care mă apreciază trebuie să se limiteze la scurtele momente pe care le creez la evenimente m-a făcut să-mi doresc să le ofer ceva de lungă durată și anume o melodie pe care să o poată asculta atunci când simt nevoia de puțină bună dispoziție. Așadar am decis că e momentul să caut o echipă cu care să colaborez, iar norocul meu a fost să dau peste cei mai faini oameni și anume echipa Cristinei Stroe. Ei au fost cei care m-au ajutat să-mi îndeplinesc visul și să fac primii pași spre ceea ce poate însemna o nouă etapă a vieții mele”, a declarat DIAS.

Cântă de la vârsta de 16 ani la nunți 

De 8 ani, tabăra artistă cântă la evenimente alături de o trupă din Focșani. Dias și-a descoperit pasiunea de la vârsta de 9 ani, fiind susținută de familie, și a urmat liceul de arte, iar atunci și-a format și formația cu care a mers în ultimii ani la nunți și la orice eveniment au fost solicitați.

“Îmi place să cred că marile realizări pornesc de la începuturi mici, așa cum a fost și începutul meu. Eu sunt Diana sau Dias, fată a cărei pasiuni a pornit încă din cei mai fragili ani… Talentul cu care am fost binecuvântată a fost descoperit de către părinții mei care au remarcat în vocea mea o muzicalitate aparte care i-a determinat să mă ducă la vârsta de 9 ani la prima mea lecție de canto. De atunci eu și muzica am fost de nedespărțit, aceasta devenind cu timpul o parte din mine, am început cu mici spectacole, concursuri, participări la televiziuni folclorice, iar toate acestea m-au făcut să-mi doresc mai mult să aprofundez în lumea muzicii. Am urmat Liceul de arte, unde o altă etapă a vieții mele a luat naștere, cea în care mi-am format propria formație și am început să fiu independentă. Știam întotdeauna că vreau să obțin mai mult decât ceea ce aveam și că e nevoie de multă muncă și sacrificiu, dar asta nu m-a împiedicat să mă dedic întru totul în ceea ce făceam. În ideea de a-mi dezvolta latura comunicativă și empatică, am ales să urmez facultatea de Jurnalism pe care din păcate nu am reușit să o termin din cauza evenimentelor pe care le aveam. Cu toate acestea am continuat să mă axez asupra viitorului meu și să încerc să descopăr ceea ce vreau eu să fac cu adevărat. Simțeam că trebuie să vină un moment în viață când munca mea va fi valorificată. Sunt fericită că am lansat prima mea piesă de debut și sunt hotărâtă să mă impun pe piața muzicală din România, sunt sigură că voi reuși prin multă muncă și piese bune”, a mai adăugat DIAS.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *