VIDEO. O celebră artistă de muzică populară, noua senzație a TikTok-ului: Nu mă așteptam să aibă atâta succes
2023-06-20 21:09:54

Cosmina Cruceru Grigoraș a devenit virală pe TikTok. Ea este artista de muzică populară a cucerit internetul prin intermediul piesei sale, intitulată “Când mă privesc în oglindă”.

Cosmina Cruceru Grigoraș este noua vedetă a TikTok-ului. A dat lovitura cu noua piesă, care a devenit virală. Artista de muzică de petrecere a făcut dezvăluiri inedite despre succes, familie și proiecte de viitor.

Cosmina Cruceru Grigoraș, senzația TikTok-ului

Cosmina Cruceru Grigoraș a devenit virală pe TikTok după ce și-a lansat cea mai recentă melodie de-ale sale. Artista a vorbit despre viața ei, dar și sursa de inspirație a piesei care i-a adus celebritatea. Piesa “Când mă privesc în oglindă”, compusă de tânăra artistă, a devenit virală pe TikTok încă din prima zi de la lansare. În doar câteva zile piesa a acumulat peste 1 milion de vizualizări.

“Cert este că nu mă așteptăm să aibă atâta succes, mai ales că pagina mea de TikTok nu are un număr mare de abonați. Cred că mesajul cântecului a trecut anumite bariere, foarte mulți oameni s-au regăsit pentru că așa cum spun versurile, așa este și în viața de zi cu zi. În momentul în care am compus cântecul nu treceam printr-o perioadă foarte bună, dar se pare că tocmai asta m-a inspirat și mă bucur în prezent de reușită. Sunt mândră pentru că linia melodică și versurile îmi aparțin și mă gândesc ca pe viitor să îmi compun toate piesele. Rezultatul mi-a confirmat că fac bine ceea ce fac”, ne-a declarat Cosmina Cruceru Grigoraș.

 

 

 

Cosmina Cruceru Grigoraș și soțul, diferență de vârstă de 12 ani: “Este perfect așa”

În altă ordine de idei, cântăreața a dezvăluit amănunte din intimitatea relației pe care o are cu soțul ei și susține că diferența mare de vârstă dintre ei nu e una care să deranjeze.

“Noi am vorbit ceva timp pe internet, aproximativ șase luni, timp în care sincer, eu fără sa îl cunosc “face to face”, am simțit ca el este pentru mine. Este un om special, mă iubește Dumnezeu atât pot spune. Diferența de vârstă dintre noi este de 12 ani și vreau să spun că din punctul meu de vedere este perfect așa. Din toate privințele. Cel mai mult ne place să stăm împreună și poate că suntem egoiști, dar ne place să fim doar noi. Împărțim atribuțiile ce țin de familie, de casă, etc. Ne ajutăm și ne sprijinim reciproc. Este foarte important pentru a menține armonia în cuplu. Nu este mereu totul roz, tocmai de asta cred că este o relație sănătoasă. Dar trecem cu ușurință peste micile neînțelegeri”, ne-a declarat artista despre relația cu soțul ei.

 

 

 

“Copilul a venit după 6 ani de așteptare, din cauza problemelor de sănătate”

“Atât de mult ne-am dorit acest copil, care a venit după 6 ani de așteptare din cauza unor probleme de sănătate ce au ținut de mine, încât eu nu am știut ce este aia depresie și nu am vrut să aud de așa ceva. Nu spun ca e ușor, pentru că sunt nopți nedormite, oboseală, etc într-adevăr. Dar când îmi privesc copilul, uit de toate și mă simt un om împlinit. Acum din contră, sunt mult mai optimistă, mai puternică și mai motivată. Vreau să fie mândru de mama lui”, spune tânăra artistă.

 

 

 

“Inițial, părinții mei nu au fost de acord să fac muzică”

“Încă din copilărie mi-a plăcut muzica și am simțit că ăsta va fi viitorul meu. Țin minte că încă de la o vârstă fragedă eu cântam cu telecomanda în mână pe post de microfon și țineam concerte în fața oglinzii. Sinceră să fiu, inițial părinții nu au fost de acord cu dorința pe care mi-am exprimat-o atunci. Ei voiau să fiu doctor sau profesor. Orice altceva în afară de muzică. Pentru că nu o vedeau ca pe o meserie serioasă, dar eu încăpățânată de mică fiind, am insistat și m-au dus la cursurile de pian. Așa a început totul. În clasa a 5-a am dat examen de admitere la Colegiul Național de Arta Octav Bancilă din Iași unde am fost admisă, unde în prezent sunt profesor de canto. Au urmat mai apoi studiile in cadrul Universității Naționale de Arte George Enescu din Iași, Facultatea de interpretare și studii muzicale teoretice, secția canto clasic și Masterul de asemenea. Nu aș schimba nimic. Totul a fost făcut la timpul potrivit.”, a declarat Cosmina.

Planurile de viitor…

“Îmi doresc în primul rând să fiu sănătoasă și să reușesc pe plan muzical. Vreau ca muzica mea să ajungă la sufletul oamenilor. Recent am lansat un cântec, care se numește “Când mă privesc în oglindă”, și se bucură de succes. Cred că este prima piesa a mea, care a răsunat atât de tare și asta îmi dă putere să merg mai departe. Și este și o confirmare că trebuie să continui ce am început încă din copilărie. Știu că este un loc și pentru mine și doar muncind voi reuși”, a declarat Cosmina Cruceru Grigoraș.

 

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *