VIDEO Yamira lanseaza un nou single, "In Your Blue"! Piesa ii este dedicata sotului
2017-08-24 15:39:02

Dupa ce a lansat in martie primul single in romana, “Fum fara foc”, Yamira revine cu un nou single fresh in Limba Engleza: “In Your Blue”, o piesa dedicata sotului.

Single-ul “In Your Blue” este produs de Danny Druce, un compozitor si producator italian stabilit in Miami, iar linia melodica si versurile sunt facute de Yamira impreuna cu Iolanda Boban.

“Piesa “In Your Blue” este despre dragoste si recunostinta! Ii este dedicata sotului meu prin care ii multumesc metaforic prin versurile piesei pentru dragostea dintre noi si anii in care am crescut si ne-am dezvoltat impreuna! “In Your Blue” abordeaza un alt stil decat cel de pana acum, iar cu Danny Druce am o relatie atat de prietenie cat si profesionala excelenta! Am lucrat impreuna pentru acest single, el a facut instrumentalul, iar eu cu Iolanda Boban am facut linia si versurile! Danny Druce mi-a remixat si toate piesele mele de pana acum si sunt wow!”, spune Yamira.

Videoclipul “In Your Blue” a fost filmat pe litoralul Marii Negre, iar artista apare în ipostaze incendiare alaturi de antrenorul de fitness constantean Nicolas Cuturicu. Materialul video este regizat de catre Flavius State si Nicu Nita, iar montajul si colonizarea de Daniel Liebeg. De make-up s-a ocupat Catalina Soare, iar de haine stilista Emanu Banita si Atelier Monarh.

“Clipul a fost filmat pe plaja Corbu de pe litoralul Marii Negre. Am ales aceasta plaja pentru ca am dorit sa fie tarm romanesc prin care sa se exemplifice ca orice loc poate devenii un Paradis cand esti langa persoana iubita. Nu am ales sa filmez pe o plaja cu palmieri, desi in versuri se vorbeste despre acest lucru, tocmai pentru a arata ca langa persoana iubita totul este minunat! Colaborarea cu Nicolas Cuturicu, modelul meu din clip, a fost excelenta. A fost foarte receptiv la filmarile clipului si ne-am inteles de minune! Vi-l recomand ca antrenor de fitness!”, a adaugat frumoasa artista.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul piesei “In Your Blue”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *