Videoclip nou: Passcall feat. Mario V - "Vina ta"
2016-05-19 15:15:17

Passcall lanseaza o noua melodie, in colaborare cu Mario V. Dupa “1 Life, 1 Love”, cei doi artisti au lansat single-ul “Vina ta”.

“Piesa „Vina ta” abordeaza o tema mai tabu, si anume ispita seductiei, dar mai ales tentatia barbatilor de a-si pierde controlul in fata farmecelor feminine. Jocul acesta de multe ori poate deveni unul pericolos si plin cu tot felul de povesti care cer multa adrenalina. Cei implicati in astfel de situatii pot pierde foarte usor oameni sau lucruri importante. De asemenea, piesa aminteste de femeia fara scrupule care isi foloseste la maxim farmecele fara sa tina cont de consecinte”, a declarat Passcall, despre noua melodie.

Artistul a lucrat la acest single cu Mario V si Gabi Pecheanu. “Videoclipul a fost realizat de Nosfe, iar de lumini si camera s-a ocupat Dragos Lepadatu. Personajul din videoclip este jucat de Cristina Ștefania”, a mai adaugat Passcall.

Asadar, haideti sa urmarim impreuna videoclipul noului single semnat Passcall, “Vina ta”, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *