VINCE STAPLES a lansat melodia MAGIC, primul single de pe urmatorul album
2022-02-18 22:30:00

Vince Staples a lansat noul său single „Magic”. Piesa produsă de Mustard este primul single de pe viitorul său album foarte așteptat Ramona Park Broke My Heart. Dedicat orașului său natal – cartierul Ramona Park din Long Beach, CA – noul album va fi lansat în aprilie 2022.

„Este un simbol al casei”, spune Staples despre titlul albumului. „Și toată lumea are o casă. Chiar dacă este foarte personal pentru mine, toată lumea se poate identifica. De aceea m-am gândit că va funcționa pentru acest capitol.”

Lansat de Ziua Îndrăgostiților, „Magic” este menit să ofere sentimente calde. Dar dragostea pe care Staples o exprimă este mai largă și mai complexă decât sugerează ritmul său fermecător. Este o sărbătoare a modului în care a reușit să învingă blues-ul din interiorul orașului și un sistem conceput pentru a-l ține pătruns în adversitatea în care a crescut.

De asemenea, Staples și-a început recent turneul de 34 de date, Call Me If You Get Lost, care a început pe 8 februarie și ii include și Kali Uchis și Teezo Touchdown. Celebrul rapper se va întoarce și la Coachella pentru a cânta pe 17 și 24 aprilie.

La începutul lunii martie, Staples va lansa romanul său grafic de debut: Limbo Beach. Lansat prin Z2 Comics și co-scris de veteranii din industrie Bryan Edward Hill (Batman & the Outsiders; Titans), Chris Robinson (Children of the Atom) și Buster Moody (Teenage Mutant Ninja Turtles), urmărește călătoria celui mai nou membru a Wunderlosts, o trupă de adolescenți inadaptați, într-o călătorie pentru a descoperi adevărul despre parc – și despre el însuși – într-o poveste care este în părți egale Lord of the Flies și The Warriors.”

Ramona Park Broke My Heart urmează LP-ul auto-intitulat al lui Staples din 2021. Produs în întregime de Kenny Beats, Rolling Stone l-a lăudat pe Staples pentru „compunerea de cântece strălucit de concise” și „cu talentul pentru a combina concizia și jocul de cuvinte viclean”.

“Există o corelație directă”, spune Staples despre Vince Staples din 2021 și Ramona Park Broke My Heart din 2022. „Au fost oarecum create în același timp. Eram într-o stare de spirit similară. Încă lucrez la lucruri și la întrebările pe care le pune viața. Acest album va avea și mai mult sens dacă l-ai auzit pe cel precedent.” Există totuși o schimbare cheie. „Acesta are mai multe răspunsuri.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *