Vița de Vie a lansat single-ul "Între valuri"
2023-11-13 18:44:10
După melodiile “Fluturi” și “Nimeni, nimic”, Vita de Vie a revenit cu “Între valuri”, al treilea single de pe următorul album – Lacrima și fier, preconizat să se lanseze în data de 10.04.2024

Track-ul “Între valuri” este compus de către Adrian Despot și este lansat cu o săptămână înaintea concertului Vița de Vie 360, de la Sala Palatului.

Mereu în căutare de noi modalități de expresie, Vita de Vie și-a dezvoltat în decursul celor 27 de ani de existență mai multe personalități muzicale. ELECTRIC – formula de bază și epicentrul energiei recunoscute a trupei, ACUSTIC – o incursiune muzical eclectică către emoție, pe ritmuri care ajung uneori până la swing și bossa nova, făcută exclusiv prin intermediul instrumentelor naturale, ACU2TIC – varianta minimală, folk, susținută sincer în doar două voci și două chitări, și SIMFONIC – cheia de boltă a trupei și colaborarea cu o orchestra simfonică.

Vită de Vie 360 este concertul care pune pentru prima oară pe o scenă toate aceste 4 personalități, oferind publicului o viziune completă, 360, asupra trupei și muzicii acesteia.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *