Volumul mai tare pentru MIRA și JUNO - ,,E Româncă”
2024-07-05 22:36:34

Te face să o iubești ca pe ochii din cap…

MIRA și JUNO colaborează încă o dată și vă aduc „E Româncă”, o piesă care combină ritmurile moderne cu influențele folclorice, aducând un omagiu frumuseții și carismei femeilor românce. Cu un vibe energic și refren captivant, piesa scoate în evidență farmecul unic al româncelor. Vocea dulce a MIREI și stilul dinamic al lui JUNO fac din această piesă o adevărată sărbătoare, iar tu nu vei vrea să stai deoparte. Enjoy!

Piesa a fost scrisă de MIRA, JUNO, Emilian Nechifor, Cezar Gună și produsă de Șerban Cazan și Angelo Trimbitas (REALM).

MIRA Divina este o artistă completă, cunoscută pentru versatilitatea sa și abilitățile vocale remarcabile. Cu o prezență puternică pe platformele online, își ține aproape urmăritorii prin experimentarea continuă a diverselor forme de conținut. De la debutul său în trupa Anonim și până la succesul său solo, colaborările sale cu artiști precum Skizzo Skillz, Corina și DJ Project au fost întotdeauna remarcabile. Hiturile sale, precum “Fete din Balcani”, “Inima nebună” și “Uit de tine”, au fost imediat adoptate de public și au strâns milioane de vizualizări pe YouTube. Însă MIRA nu se oprește aici – ea și-a extins influența și în afara granițelor țării. În 2024 a lansat prima piesă în limba spaniolă – „DURO”, continuând succesul pieselor „Come with me”, „Strawberry Heart” și „Bad Booty”. Prin intermediul unei prezențe active pe Instagram, Facebook și TikTok, MIRA rămâne în contact direct cu fanii săi, ceea ce îi întărește legăturile și le oferă o experiență autentică în fiecare zi.

Artist complet, JUNO scrie, cântă, dansează și trăiește muzică. Are multiple colaborări cu artiști precum Smiley, Feli, Raluka, Nicole Cherry, Mario Fresh, MIRA și JO. Artistul face constant legătura între lumea pop și cea urbană prin colaborări cu Amuly, Oscar, Nosfe sau Shift. JUNO este cunoscut atât pentru single-uri precum „Rana mea”, „Sufletul meu”, „Cafea și tarot”, „Roza”, colaborările pentru piesele „Scumpă foc”, „Toată noaptea” și „Mă mai ia”, cea din urmă obținând locul 3 în MediaForest pe anul 2021, fiind una dintre cele mai ascultate piese ale momentului. În 2022, piesa „Scumpă foc” i-a adus lui JUNO și echipei premiul Best Music Video în cadrul Romanian Music Awards. În 2023, artistul a făcut furori în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva” unde publicul l-a cunoscut pe JUNO – artistul complet, camelonic și plin de energie. JUNO a lansat în colaborare cu JO piesa „Nimeni nu ne poate despărți”, care a intrat în TOP 10 MediaForest și a lucrat pentru proiectul său „Afrodisiac”. Între timp, a lansat o piesă plină de senzualitate cu Raluka – „69″ și cu rareș – „Foc”. A încheiat anul cu single-ul EROU, un manifest urban a ceea ce înseamnă JUNO și rolul pe care-l joacă atât în plan personal, cât și profesional. JUNO are 231.400 ascultători lunari pe Spotify, iar cea mai ascultată piesă de pe această platformă este o colaborare cu MIRA – „Toată noaptea”, cu peste 4 milioane de stream-uri, piesă care a adunat peste 16 milioane vizualizări pe YouTube. Ultima sa colaborare cu Eva Timush, ,,Imuni la bine”, este de 14 săptămâni în Top 10 Media Forest, ajungând până pe locul #2.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *