Vraja muzicală Killa Fonic - FVCK
2023-08-16 12:38:11

Explorări ale ritmului, ale tempoului, liricale și vocale. În noua sa piesă, “FVCK”, Killa Fonic își lasă la iveală amprenta italiană și se joacă cu diverse maniere de interpretare și stiluri muzicale. “FVCK” este o piesă care strălucește prin intensitatea sa, oferită de calitățile vocale ale artistului, de îmbinarea elementelor de hip-hop cu cele electronice și de beat-ul distinctiv.

Textul a fost scris de Killa Fonic, muzica compusă de Killa Fonic, Hueala, Armand Popa, producția a fost realizată, de asemenea, de Hueala, iar mix & master-ul a fost realizat de Lu-K Beats.

Piesa vine însoțită și de un videoclip special, regizat de David Mogan și Killa Fonic, conceptul creativ și scriptul fiind conturate de însuși artistul. Special thanks merg și către Academia Titi Aur.

,,<<FVCK>> este o piesă ce vorbește despre împingerea emoțiilor tale până în momentul în care devin superputeri, în timp ce te simți sexy în interiorul tău și până când persoana care te dorește sexual începe să-și piardă hainele în lumina zilei. Instrumentul a fost realizat de un tânăr producător incredibil Hueala, iar partea finală a chitarei solo a fost realizată de Armand Popa. Lu-K Beats a păstrat sunetul pe care mi l-am dorit pentru procesul de mix and master.” ne spune Killa Fonic.

Creativitatea artistică, versatilitatea muzicală și sinceritatea brutală fac din Killa Fonic un artist unic în România. Killa și-a început cariera muzicală în proiectul Șatra B.E.N.Z., alături de care a lansat albumele O.$.O.D. 1 și 2. Artistul a început să își lanseze propriile materiale solo înainte de a părăsi grupul în 2019, mai exact albumele “Ramses 1989”, “Lamă Crimă”, “Emotiv Munteana” și “Trendsetter”. Ulterior, acesta a mai înregistrat încă 5 albume: “III”, “BeetleJuice”, “2089”, “Terra Vista” și “Osvaldo”. Fiecare lansare a sa a avut un impact asupra scenei urbane, unele depășind chiar și granițele, bucurându-se de succes la TV și Radio. Printre cele mai mari hituri ale lui Killa Fonic se numără “Bambolina” cu Carla’s Dreams, “Miami Bici”, “Go Gettas” cu Nane & Azteca & bbno$, “MAMBO”, “Richie Rich”, “NIMENI”, “Lucifer”, “HAOLO” cu Nane. Colaborarea sa cu Delia pentru piesa “Cum am știut” a fost un real succes, piesa petrecând 20 de săptămâni în Top 10 cele mai difuzate piese pe TV. Piesa “Miami Bici”, inclusă în coloana sonoră a filmului cu același nume, a ajuns pe locul #1 în categoria Hip-Hop/Rap pe Apple Music și pe locul #1 în topurile Spotify. De asemenea, a fost desemnată Top Romanian Track 2020, fiind cea mai ascultată piesă a anului în România. În plus, “Brasileira”, piesa din coloana sonoră a filmului “Teambuilding”, în colaborare cu RAVA, a strâns 20 de milioane de vizualizări pe YouTube și a ajuns pe locul #3 în topurile Spotify. La sfârșitul lui 2022, Killa Fonic a lansat noul său album “Osvaldo”, o combinație de sunete old school, trap și jazz. Anul acesta, fanii s-au bucurat și de versiunea deluxe a albumului, care include colaborări cu artiști precum Puya, Cabron și Holy Molly. În această vară, artistul a lansat EP-ul experimental “SS1000”, în care se regăsesc colaborări cu artiști precum RAVA și 911, iar recent, Killa Fonic a colaborat cu Drei și Rick Ross pentru piesa “Bands”, piesă ce deja cucerește platformele de streaming și implicit, fanii artiștilor.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *