VUNK a lansat albumul Vernisaj
2022-12-16 17:39:01

VUNK a lansat albumul „Vernisaj”, o colecție de duete, alături de unele dintre cele mai bune voci feminine din industria muzicală românească. Materialul discografic va fi disponibil fizic, in format vinyl, in curand, și este deja disponibil pe platformele digitale de streaming.

Printre personajele feminine prezente pe album se numără Irina Rimes, Ioana Ignat, Alexandra Stan, Lidia Buble, Feli, Andra sau Holy Molly și multe altele, alături de care trupa VUNK a lansat unele dintre cele mai frumoase piese de dragoste cunoscute de public.
Lansarea noului album a venit împreună cu un concert extraordinar, intitulat tot „Vernisaj”, la Sala Polivalentă, care a avut loc pe data de 13 Decembrie, în cadrul căruia trupa va avea invitate pe scenă unele dintre „muzele” alături de care au lansat piese de-a lungul timpului și unde publicul poate achiziționa noul album.

„În decembrie am lansat „VERNISAJ”, primul nostru disc pe vinil, prima noastră placă! Am strâns 14 dintre duetele din istoria noastră de aproape treizeci de ani și le-am împărțit pe cele două fețe ale discului. Sunt și patru premiere, totuși. Două dintre aceste cântece sunt înregistrate în varianta lor simfonică, unul dintre cel mai cunoscute cântece ale noastre este refăcut într-o variantă cu totul surprinzătoare, iar un cântec este nou-nouț și nu se găsește decât pe acest vinil. Am zis să împărtășesc cu voi împlinirea unui vis. Sigur mai aveți și voi câteva păstrate acolo undeva în sufletul vostru și așteaptă să prindeți curaj să le împliniți”, declară Cornel Ilie.

De peste 25 de ani pe scenă din România, VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc: primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GÎF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook.
Single-uri precum „Pleacă”, „Vreau o țară că afară”, „Așa și” sau „Numai la doi” au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – Jur să spun adevărul.
Folosind tehnologia de ultima generație, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță. În 2019, trupa VUNK a lansat albumul „Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului” printr-un concert excepţional la Sala Polivalentă din București, iar in 2020 a lansat hitul „Vino, du-te”, care a depasit 10 milioane de vizualizari pe YouTube si milioane pe platformele de streaming.
Componența VUNK: Cornel Ilie, Gabriel Maga, Nicu Sârghea, Daniel Onel.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *