VUNK lansează piesa Iar și iar
2023-07-04 18:04:52

VUNK, una dintre cele mai iubite trupe din România, a lansat piesa intitulată “Iar și iar”, care promite să devină un nou hit. Piesa a fost primită cu entuziasm de către fanii trupei și a generat deja un val de aprecieri pe platformele de streaming.

Compusă de către Cornel Ilie, “Iar și iar” este o piesă ce abordează tema dragostei și a dorinței de a trăi din plin momentele frumoase alături de persoana iubită. Versurile transpun emoțiile intense ale unei iubiri arzătoare și exprimă perseverența de a se întoarce mereu la acea dragoste.

Piesa “Iar și iar” este acompaniată de un videoclip cu imagini din concerte, care completează mesajul piesei, scena fiind locul in care VUNK se intoarce “iar si iar”.

A fost odată și-altădată și încă o dată, un tip, o trupă și un cântec. Iar prima dată a fost acum un an, pe la începutul lui iulie, într-o dimineață de marți, pe Autostrada Soarelui, mergând spre mare. Pe acel drum mi-a venit ideea pentru “Iar și iar”, iar până să ajung la stația de taxare din Fetesti aveam deja refrenul și o strofă. Are el ceva, cântecul ăsta, de te face să te simți mai puțin singur și mai mult puternic, și când îl asculți și când îl cânți.
Noi l-am tot cântat în concerte, încă de la VERNISAJ, în decembrie, dar acum a venit momentul lui să fie recunoscut și lansat oficial.
Începând cu o altă zi de marți, cea de 27 Iunie, “Iar și iar” se va găsi pe toate “plajele” unde se găsește muzică.
Ascult-o în drum spre mare și în toate drumurile care duc la tine.
Muzica vine și curăță toate rănile și spală cu timpul toate cuvintele grele atârnate în sufletul nostru.
Așa cum șterge un val scrisul cu degetul în nisipul ud de la mal.
Val cu val. Iar și iar…
“, declară Cornel Ilie – VUNK.

De 28 ani pe scena muzicală din România, VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc. Primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum “Pleacă” (Hit Gold), “Vreau o țară ca afară” (hit popular, devenit slogan național), “Așa și” sau “Numai la doi” au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – “Jur să spun adevărul”. Folosind tehnologia, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *