VUNK lansează piesa "Număr până la 3"
2023-12-17 22:31:19

VUNK încheie anul 2023 cu piesa “Număr până la 3”, melodie care deschide drumul către următorul album al trupei și către aniversarea de anul viitor.

Cântecul ăsta e unul dintre primele scrise pentru albumul pe care urmează să-l lansăm în 2-3 luni. Contează mai puțin ce m-a făcut să-l scriu și mai mult dacă și ce te face pe tine să-l reasculți. Eu îți zic doar că este unul dintre cele mai bune cântece creatoare de tricouri. 🙂“, a declarat Cornel Ilie.

De 29 ani pe scena muzicală din România, VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc. Primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum “Pleacă”, “Vreau o țară ca afară” (hit popular, devenit slogan național), “Așa și” sau “Numai la doi” au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – “Jur să spun adevărul”. Folosind tehnologia, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie și încredere.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *