WARBOY cel mai nou film semnat de Marian Crișan vine în cinematografe din 17 noiembrie
2023-09-28 19:50:14

Spectatorii sunt așteptați undeva în (v)estul sălbatic, în cel mai nou film regizat de Marian Crișan ce va putea fi văzut, în premieră, în cinematografe din 17 noiembrie.

„WARBOY este despre un adolescent prin ochii căruia vedem finalul celui de-al Doilea Război Mondial, mai exact toamna anului 1944. Băiatul încearcă să salveze cei doi cai ai familiei pornind cu ei într-o călătorie inițiatică, traversând peisajul sălbatic al Munților Apuseni. Filmul poate fi numit <un film de război> sau <film pentru copii>, ce m-a atras cel mai mult la acest proiect, atunci când l-am conceput, au fost elementele de western pe care m-am bucurat să le pot aduce pe marele ecran.” mărturisește regizorul.

Daniel Bâliș, Reginald Ammons, Ovidiu Crișan, Adina Iftime, Ion Bechet, Dan Chiorean sunt actorii ce joacă în WARBOY – cel de-al cincilea lungmetraj al regizorului cunoscut deja publicului larg pentru Morgen, Rocker, Orizont sau Berliner, dar și pentru miniseria produsă de HBO România – Valea Mută.

Scenariul este semnat de Marian Crișan, directorul de imagine al filmului este Adrian Pădurețu, scenografia îi aparține Simonei Pădurețu, costumele Danei Păpăruz, iar montajul lui Tudor Pojoni. Afișul filmului este desenat de Alex Tamba.

WARBOY este realizat cu sprijinul CNC România, CNC Republica Moldova în colaborare cu Televiziunea Română și este o producție Rova Film, în coproducție cu Parmis, Chainsaw Europe și Forest Film ce va putea fi văzută în cinematografele din țară din 17 noiembrie 2023.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *