Weekend getaway cu All Falls Down, cea mai noua lansare Andrew Rayel
2023-02-18 11:30:48

Andrew Rayel, DJ-ul și producătorul originar din Republica Moldova, lansează alături de Florentin și Kyle Anson All Falls Down, piesă de pe mult așteptatul album Lifeline. Single-ul aduce în atenția publicului versatilitatea sa incredibilă și muzicalitatea înnăscută.

 

Cunoscut pentru priceperea sa și pentru seturile pline de energie, Andrew Rayel este o figură cheie pe scena muzicii dance de ani de zile, cu o legiune de fani loiali din întreaga lume. All Falls Down este ultima sa lansare, o dovadă a angajamentului său de a depăși granițele și de a explora noi sunete și stiluri.

 

All Falls Down îmbină sound-ul caracteristic al lui Andrew Rayel cu sound-ul duo-ului Florentin și cu vocea puternică a lui Kyle Anson. Piesa este un exemplu perfect al stilului emoționant care l-a făcut pe Andrew Rayel unul dintre cei mai căutați DJ și producători din industrie. Prezența lui la UNTOLD în 2022 a demonstrat popularitatea lui în rândul publicului din România.

 

Cu All Falls Down, Andrew Rayel demonstrează încă o dată că este o forță în lumea muzicii dance. Le-a oferit fanilor săi încă un motiv să zâmbească și nu dă semne că va încetini în curând.

 

All Falls Down este acum disponibil pe toate platformele majore de streaming muzical.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *